Esports

Tir olímpic

El tirador Pablo García Haro, primer classificat de Catalunya al campionat d'Espanya per a joves promeses

Cal destacar que aquesta competició olímpica d'aire comprimit s'organitza simultàniament a totes les comunitats autònomes a la vegada, computant tots els resultats al campionat estatal

Per Redacció

Tiradors del Club de Tir Olímpic Cambrils que van competir al campionat
Tiradors del Club de Tir Olímpic Cambrils que van competir al campionat | Cedida

El passat dissabte 2 de juliol es va disputar el Campionat d'Espanya de la Copa RFEDETO per a joves promeses a les instal·lacions de la Federació Catalana de Tir, a Mollet del Vallès. Els esportistes representants del Club de Tir Olímpic Cambrils van ser Pablo García Haro, Maria Antón Gutiérrez, Jaume Coll Roselló i Juan Gabriel Rajahmuda Matas. En la seva primera competició en aquest campionat, als tiradors cambrilencs se'ls va notar el nerviosisme. Cal destacar que aquesta competició olímpica d'aire comprimit s'organitza simultàniament a totes les comunitats autònomes a la vegada, computant tots els resultats al campionat estatal. Per part de Catalunya, hi van competir una vintena d'esportistes de diferents categories, des d'alevins (10 i 11 anys), infantils (12 i 13 anys), cadets (14 i 15 anys) i juvenils (16 a 18 anys).

En aquesta ocasió, en la categoria aleví, Pablo García Haro va quedar el primer de Catalunya i, ara cal esperar la classificació general a nivell estatal. Novament, uns excel·lents resultats per al Club de Tir Olímpic Cambrils.