Societat

Comerç

La Fira Rebaixes de la Unió de Botiguers supera en vendes les edicions de 2018 i 2019

25 comerços van participar en aquesta edició, tancant el cap de setmana amb molt bons resultats comercials

Per Maria Vidal

La Fira Rebaixes de la UB es va muntar al llarg del Mollet del Rec, durant el cap de setmana
La Fira Rebaixes de la UB es va muntar al llarg del Mollet del Rec, durant el cap de setmana | Berta Ruiz

La Unió de Botiguers va organitzar aquest primer cap de setmana de juliol la primera Fira de Rebaixes de la temporada d'estiu, com és habitual. En aquest cas, 36 carpes, corresponents a 25 comerços participants, van omplir la façana marítima al llarg de dissabte i diumenge per vendre tot tipus de productes rebaixats. Aquesta edició també va ser la primera en la qual es va poder prescindir de les mesures de seguretat adoptades els dos anys anteriors a causa de la Covid-19, un factor que, segons els promotors, ha afavorit les vendes.

"Tots els comerços n'han quedat molt satisfets", valora la dinamitzadora comercial de la UB, Sílvia Coll. "Dissabte es va treballar moltíssim i diumenge també vam anar fent", afegeix. En aquest sentit, en fa una valoració molt positiva i afirma que "s'han superat les vendes tant del 2018 com del 2019", tenint en compte que aquestes dues edicions es van dur a terme abans de la pandèmia.

Així mateix, Coll destaca que era la primera vegada que no va caldre adoptar mesures de seguretat extraordinàries per controlar l'accés i l'aforament al recinte situat al Mollet del Rec. Per tant, ja no es va instal·lar el tancat que separava la Fira Rebaixes del passeig marítim ni es va contractar seguretat a l'entrada i a la sortida de les carpes. "Això ha ajudat que la gent que passava pel passeig s'hi aturés", confirma la dinamitzadora comercial, ja que les mesures adoptades per frenar els contagis de la Covid-19 "privaven que la gent que només passejava hi accedís i això potser contrarestava la vendes".

El temps també va acompanyar aquesta edició de juliol de la Fira Rebaixes, tot i que diumenge es va viure una petita amenaça per la pluja que no va impedir que els comerciants seguissin venent. "Normalment ja som positius, però aquesta vegada estem molt contents", conclou Sílvia Coll.

Aspecte de la Fira Rebaixes, el dissabte al matí (Foto: Berta Ruiz)

 

Comenta aquest article