Futbol platja

El Marina Cambrils, subcampió de Catalunya de futbol platja

En la final, l'equip cambrilenc va empatar a tres gols contra el Roses Platja i el triomf es va decidir a la tanda de penals que va caure del costat gironí

Equip sènior masculí del Marina Cambrils, subcampió de Catalunya de futbol platja | Cedida

Aquest cap de setmana s'ha disputat el campionat de Catalunya de futbol platja, a la platja de La Paella de Torredembarra. A la final en la categoria sènior masculí, el Marina Cambrils es va enfrontar al Roses Platja contra qui va caure derrotat a la tanda de penals després de finalitzar el partit amb un empat a tres gols. Els cambrilencs es van plantar en la final després de quallar un excel·lent torneig –passant com a primers del seu grup– i d'aquesta manera es proclamaven subcampions de Catalunya per segona vegada consecutiva –després de dos anys d'aturada per la pandèmia–.

El partit, que va ser molt igualat i molt intens, va començar amb gols. Ben aviat, en el minut 4 de joc, els gironins van obrir la llauna mitjançant el jugador Riduan El Bassri, però els cambrilencs van reaccionar ràpidament i només tres minuts després van fer l'empat obra de Soulimane. Tant sols dos minuts després, el Roses tornava a agafar avantatge. El Marina Cambrils es tornava a refer i anotava dos gols consecutius, en els minuts 11 i 12, obra de Samuel Garcia. Amb el marcador de 2 a 3 a favor va finalitzar el primer quart del partit. En el segon quart, en el minut 20, va arribar l'empat del Roses que establia el definitiu 3 a 3. Aquest resultat es va mantenir fins al final del partit i el triomf es va haver de decidir a la tanda de penals. En aquest cara o creu, el Roses Platja va ser més efectiu i va acabar guanyant per 5 a 3.

El Roses Platja guanya tres de les quatre finals disputades al campionat

Amb aquest triomf, l'equip gironí es manté com el rei del futbol platja després de guanyar tres de les quatre finals disputades al campionat, ja que també es va endur la victòria en les categories cadet masculí, juvenil masculí i sènior masculí. Al Roses Platja només se li va escapar la victòria en la categoria sènior femení contra l'EF Bonaire a la pròrroga. El Marina Cambrils també havia presentat, per primera vegada, un equip en sènior femení. Van fer un paper molt destacat després d'enfrontar-se a les campiones d'Europa, el Terrassa Bonaire.

El partit va ser retransmès en directe per l’FCF TV. L'entrega de trofeus va anar a càrrec del directiu de la Federació Catalana de Futbol i delegat a Tarragona, José Cosano; i del subdelegat de l'FCF a Tarragona Toni Nieto. Així mateix, també van presenciar la final el directiu de l'FCF i delegat a les Terres de l'Ebre, Miquel Piñol; el directiu de l'FCF i directiu al Penedès-Garraf, Jaume Plaza; i el director general de l’FCF i director de l’LCFS, José Miguel Calle.

Equip sènior femení del Marina Cambrils (foto: Cedida)