Societat

Revetlla

Els grups Band-idos PerVersions, Ready to Rock i DJ Ceba protagonitzen la Revetlla Jove de Sant Pere a la platja (Conté galeria fotogràfica)

En aquesta ocasió, l'escenari es va ubicar a la platja del Regueral a l'alçada del Pi Rodó i el concert va tenir una gran afluència de públic durant tota la nit

Per Redacció

Un moment de l'actuació del grup Ready to Rock, ahir a la nit, durant la Revetlla Jove
Un moment de l'actuació del grup Ready to Rock, ahir a la nit, durant la Revetlla Jove | Lluís Rovira i Barenys

Dins de la programació festiva de Sant Pere, ahir a la nit, es va celebrar la Revetlla Jove –organitzada pel Departament de Joventut de l'Ajuntament–. Aquest concert es recuperava després de dos anys sense poder-se celebrar a causa de la pandèmia de la covid-19 i, en aquesta ocasió, estrenava una nova ubicació: a la platja del Regueral, a l'alçada del Pi Rodó. El cartell de grups de la revetlla va estar format pel grup Band-idos PerVersions, el grup Ready to Rock i DJ Ceba. Un cop acabat el Festival de Percussió pels carrers del Port i amb final a la platja, es va iniciar el concert que es va allargar fins ben entrada la matinada. La revetlla va tenir una gran afluència de públic durant tota la nit i matinada. El servei de barra va anar a càrrec de l'Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar.

Comenta aquest article

Galeries relacionades