Societat

Entitats

Aurora Fornós, nova presidenta del Club Rotary de Cambrils

Fornós substitueix Carles Rovira que havia estat el president del Club Rotary cambrilenc des de finals de juny de l'any passat

Per Francesc Garriga Colom

D'esquerra a dreta: Francesc Garriga, Joan Vall-llosera, Aurora Fornós i Carles Rovira
D'esquerra a dreta: Francesc Garriga, Joan Vall-llosera, Aurora Fornós i Carles Rovira | Cedida

Aurora Fornós és la nova presidenta del Club Rotary de Cambrils per al curs 2022/2023 i substitueix Carles Rovira que ho ha estat aquest darrer any. El relleu es va produir aquest passat dijous a la nit en el decurs del sopar anomenat “canvi de collars” on a part del canvi de presidència també es van nomenar els nous membres de la junta del Club Rotary de Cambrils. En aquest cas, a més del Ple dels Rotarys locals van assistir el Governador de Districte 2202 J. A. Riquelme i la que serà Presidenta, juntament amb dos membres més del Rotary d’Amistat hispano-marroquina, Pilar Juárez. En aquest acte de caràcter solemne també es va acceptar com a Rotary i imposant-li la insígnia rotaria al Sr. Jordi Toquero.

Desprès dels diferents parlaments dels convidats i del president sortint Carles Rovira Vives, es va procedir al nomenament i imposició de collar de presidenta a Aurora Fornós. Fornós va explicar el programa que, a grans trets, pensava portar a terme de cara a aquest nou any Rotary. Per la seva part, el president sortint va aprofitar per fer una sèrie de reconeixements i agraïments en especial a les persones que havien dedicat més temps i col·laboració durant el seu mandat.

La nova presidenta va aprofitar per presentar la seva nova junta que està configurada de la següent manera:

Secretari: Joan Vall-llosera

Macer: Francesc Garriga Colom

Joventut: Olga Gibert

Antena del coneixement: Josep Rodríguez

Fundació Rotaria: Carles Rovira

Comunicació: Eva Palacios

Tresorer: Rodolfo Guasch

De cara a  aquest any, es continuarà col·laborant amb diferents ONG’s i entitats, com es va fent en els darrers anys seguint l’esperit fundacional rotary. També es faran nombrosos actes aportant conferenciants de diferents àmbits i sectors de la societat.

Comenta aquest article