Natació

Bons resultats de tres nedadors benjamins del Cambrils Club Natació a la final territorial de natació

Marina Castellví va aconseguir la medalla de plata als 200 metres lliures
Marina Castellví va aconseguir la medalla de plata als 200 metres lliures | Cedida

El passat cap de setmana, tres nedadors benjamins del Cambrils Club Natació van competir a la final territorial benjamí de natació assolint molt bons resultats. Per un costat, el nedador Dídac Gené va quedar en el lloc 16 de la Q64 (9 anys). El Roger Castellví va obtenir la posició 21a a la Q64 (10,5 anys) i la 17a posició als 100 metres lliures (10,5 anys). Per la seva part, Marina Castellví ha aconseguir la 32a posició a la Q64 (10 anys) i la segona posició –i medalla de plata– als 200 metres lliures, en la categoria de 10 anys.