Esports

Nàutica

Plena activitat a la Base Nàutica del Club Nàutic Cambrils a la platja del Regueral

Els seus usuaris –uns 250 en aquests primers dies– s’han iniciat o practicat tot tipus d’esports aquàtics com el caiac, el Windsurf o el Paddle Surf

Per Redacció

Imatge de la base nàutica del CN Cambrils
Imatge de la base nàutica del CN Cambrils | Cedida

La Base Nàutica inicia una nova temporada a la platja del Regueral, a tocar del vial del Club Nàutic Cambrils. En els primers dies de funcionament ha registrat ja un important volum d’activitat. Els seus usuaris –uns 250 en aquests primers dies– s’han iniciat o practicat tot tipus d’esports aquàtics com el caiac (de dues i tres persones), el Windsurf o el Paddle Surf, sense oblidar la diversió i l'adrenalina de la banana. A més, enguany es continua oferint el Big SUP, que suposa una de les millors opcions per gaudir en grup amb una capacitat per a set persones.

Algunes de les activitats, com és el cas del Windsurf o SUP es poden realitzar també amb l'acompanyament d’un instructor especialitzat, en cas que sigui necessari. A més, es posen a disposició dels usuaris abonaments de 5 i 10 activitats de SUP, caiac i banana, que es poden adquirir a les mateixes instal·lacions de la Base.

La Base Nàutica del Club Nàutic Cambrils estarà oberta tots els dies fins el proper mes de setembre i es converteix així novament en el punt neuràlgic de les activitats nàutiques d’oci a Cambrils. L’horari de la Base és de dilluns a diumenge de 10h a 18:30h.

Comenta aquest article