Esports

El president del FC Cambrils, Joan Pijoan, presenta la seva dimissió en l'assemblea de socis de fi de temporada

Per Ferran Tuset



El FC Cambrils ha acabat aquesta temporada en el dotzè lloc del grup segon de Territorial Preferent
El FC Cambrils celebrarà el proper divendres, 20 de juny, a les 22 hores, la segona assemblea de socis per escollir el nou president de l'entitat, ja que Joan Pijoan, després de 4 anys consecutius en el càrrec i 30 de vinculació al club en les seves diferents facetes, va presentar la dimissió el passat divendres 13 de juny en l'assemblea general de socis de fi de temporada. De moment, no s'ha presentat cap candidatura.
 
En la passada assemblea del divendres, i amb la presència de 8 membres de la junta i tan sols 3 socis dels 219 amb què compta actualment el club, el secretari i tresorer Salvador Vidal va presentar els comptes de la passada temporada: el capítol d'ingressos puja a 95.594,86 euros i el de despeses a 80.579,32 euros. Això comporta un superàvit de 15.015,54 euros.
 
Balanç esportiu

A continuació, Domingo Capafons va presentar el balanç esportiu de la temporada i va explicar que el Cambrils va quedar situat en el dotzè lloc de la classificació del grup segon de la Territorial Preferent, tot i que va haver d'esperar fins a l'última jornada per assegurar-se el manteniment de la categoria. Cal destacar els 24 gols aconseguits pel davanter Pedro, màxim golejador, que el convertiria en el màxim golejador dels 18 equips del grup segon.
 
Finalment va prendre la paraula el president Joan Pijoan Salvat, que va presentar la seva dimissió després de 4 temporades consecutives com a president del club, havent aconseguit el repte de salvar la categoria de l'equip. Va donar les gràcies a tothom amb l'esperança que es presenti alguna candidatura, ja que, segons va dir "no voldria que el Cambrils es perdés".

Comenta aquest article