Societat

Festa Major

El primer Festival de Percussió tindrà lloc, demà, dins de la Festa Major de Sant Pere

11 grups de percussió d'arreu de Catalunya recorreran els carrers del Port i acabaran amb una actuació conjunta a la platja Prat d'en Forés

Per Redacció

Els timbalers de la Farnaca seran els amfitrions d'aquesta trobada
Els timbalers de la Farnaca seran els amfitrions d'aquesta trobada | Berta Ruiz

Els Timbalers de la Farnaca i la Colla Gegantera Tota l'Endenga organitzen demà el Festival de Percussió, una de les novetats d'enguany de la programació de la Festa Major de Sant Pere. La trobada començarà a les 21.30 h a la plaça Mossèn Joan Batalla i comptarà amb la participació d'11 grups de percussió. Després, els timbalers seguiran un recorregut pels carrers del Port i passaran per la plaça Catalunya, el carrer Consolat de Mar, el carrer Pescadors, la plaça Marcel·lí Domingo, el passeig Miramar, l'avinguda Diputació i, finalment, la platja Prat d'en Forés. Allà, a les 23 h, hi haurà una actuació conjunta de totes les colles com a final del primer Festival de Percussió.

És un esdeveniment en col·laboració amb la campanya contra el càncer infantil #pelsvalents, i durant el recorregut es podran comprar les polseres solidàries d'aquesta iniciativa. Hi formaran part el ball de diables 7 Pecats Capitals de la Pobla de Mafumet, els Atabaladors de Salou, el Batibull del Priorat, els diables de l'Hospitalet de l'Infant, els Tabalers de Sants, la Boctukada de Tortosa, els Cop de Cap, el Riudrum's de Riudoms, els Diables Sheron de Móra d'Ebre, els Timbalers de la Farnaca i els Timbalers del Camell, de Molins de Rei. Es tracta de la primera edició d'una trobada que té la intenció de ser biennal.

Es recupera la Revetlla Jove amb una nova ubicació

A la nit, tindrà lloc la Revetlla Jove de Sant Pere, que es recupera després de dos anys sense celebrar-se a causa de la pandèmia i comptarà amb les actuacions de Band-idos PerVersions, el grup Ready to Rock i DJ Ceba. Els concerts, que organitza el Departament de Joventut de l'Ajuntament de Cambrils, tindran lloc de 23 h a les 5 h de la matinada a la platja del Regueral, a la zona propera al Pi Rodó. El servei de barra anirà a càrrec de l'Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar.

Comenta aquest article