Societat

Aniversari

L’Ajuntament felicita a María González Monza pel seu centenari

L’alcalde, Oliver Klein, i la regidora de Benestar, Yolanda Quílez, li van lliurar un ram de flors durant l’homenatge a la residència Cambrils Suite

Per Redacció

La centenària María González Monza amb les seves filles durant l'homenatge celebrat ahir
La centenària María González Monza amb les seves filles durant l'homenatge celebrat ahir | Cedida

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i la regidora de Benestar, Yolanda Quílez, van assistir ahir a l’homenatge a María González Monza per felicitar-la pel seu centè aniversari i regalar-li un ram de flors en nom de l’Ajuntament. L’acte va tenir lloc a la Residència Cambrils Suite i va comptar amb la presència de les seves tres filles, a més d’altres familiars i companys i companyes de la residència.

María González, que va complir 100 anys el passat dimecres 29 de juny, també va rebre la Medalla Centenària de la Generalitat de la mà del director dels Serveis Territorials de Drets Socials a Tarragona, Daniel Sagalà Trilla.

L’homenatjada va néixer a Reus l'any 1922. Quan tenia 16 anys, durant la Guerra Civil, es va enamorar d’un aviador italià, es va casar i se’n va anar a viure a Itàlia, primer a Bagnoli i després a Nàpols. Allí va treballar al Consolat d’Espanya a Nàpols i va tenir tres filles i un fill. Desafortunadament, el 2015 va caure i es va trencar el maluc. Per això, una de les seves filles va decidir emportar-se-la amb ella a Cambrils, on s’ha pogut recuperar i on s’ha quedat a viure definitivament.

L'homenatjada María González Monza amb la seva família, l'alcalde i la regidora de Benestar / Foto: Cedida

Comenta aquest article