Informació general

Platges

ERC Cambrils denuncia el mal estat de la platja de la riera d'Alforja

"No entenem com el govern actual no ha fet res millorar l’estat deplorable en que estan les platges de ponent per la manca de sorra" ha manifestat la regidora Camí Mendoza

Per Redacció

Aspecte de la platja de la riera d'Alforja
Aspecte de la platja de la riera d'Alforja | Cedida

El grup municipal d’Esquerra Republicana de Cambrils ha volgut denunciar l’estat de la plata de la Riera d’Alforja. Aquesta platja, situada entre la desembocadura de la Riera d’Alforja i el Port, es va formar pels sediments aportats per la històrica rierada del 1994. Segons ERC, la platja pateix els efectes dels temporals que es produeixen any rere any que s’emporten la sorra i fan retrocedir la platja fins a la zona formigonada. Per tal de compensar aquestes pèrdues, periòdicament es feien moviments de sorra el mes de juny i posteriorment es feien tasques de condicionament per tal de tenir la platja preparada de cara a la temporada d’estiu.

Per la seva proximitat, aquesta platja és freqüentada pels veïns i veïnes del barri del Port, que enguany s’han trobat que no en poden gaudir ja que no s’han realitzat cap de les tasques de manteniment i la platja és pràcticament inexistent. Fins i tot es pot apreciar la ubicació deficient del lloc de vigilància del socorrista o el wc públic, segons el comunicat de premsa emès per ERC. "No entenem com el govern actual no ha fet res millorar l’estat deplorable en que estan les platges de ponent per la manca de sorra, en especial la platja de la riera d’Alforja en la que literalment no hi ha platja. Comencem l’estiu, sense platja a la riera d’Alforja. Exigim al regidor de Serveis que actuï immediatament per tal d’exigir les aportacions de sorres i condicionar aquesta platja de la que gaudeixen molts veïns i veïnes de Cambrils" ha dit Camí Mendoza, portaveu d’Esquerra Republicana.

Imatge de la platja de la riera d'Alforja (foto: Cedida)

 

Comenta aquest article