Societat

Benestar social

L'Espai Familiar Saltirons celebra la seva festa de final de curs

Cadascun dels grup de l’espai va participar a la festa amb una representació entretinguda i també hi va haver balls, cançons, coreografies i contes

Per Redacció

Foto de grup de la festa de cloenda dels Saltirons
Foto de grup de la festa de cloenda dels Saltirons | Cedida

L’Espai Familiar Saltirons va celebrar la festa de cloenda de les activitats del curs 2021-2022, el passat dijous 16 de juny al matí, amb una trobada de totes les famílies, nens, nenes i equip educatiu que durant aquest curs han participat en les diferents activitats ofertes en aquest espai de criança i trobada de famílies. 

Cadascun dels grup de l’espai va participar a la festa amb una representació entretinguda i també hi va haver balls, cançons, coreografies i contes, entre altres sorpreses. A la trobada tampoc hi va faltar el menjar, les rialles, les llàgrimes i fins tot el lliurament d’orla per als més petits i un petit obsequi per les famílies. La festa va tenir moments molt divertits i també molt emotius, ja que algunes famílies es van acomiadar de l’espai perquè comencen la llar d’infants o l’escola. Durant tot el curs les famílies han participat en activitats lúdiques, educatives i formatives amb l'acompanyament de l'equip educatiu, rebent orientació i suport en la criança i educació dels seus fills i filles.

Un moment de la festa de cloenda (foto: Cedida)

 

L’Apunt

Un espai d'atenció a les famílies
L’Espai Familiar Saltirons és un servei d’atenció a les famílies, de la Regidoria de Benestar, Drets Socials i Salut. És un espai de trobada i acollida per les famílies amb infants de 0 a 3 anys, no escolaritzats i empadronats al municipi. Pares, mares i/o tutors hi poden trobar orientació, suport i acompanyament en la criança i educació dels infants i xerrades sobre temes específics, a més d’un lloc on relacionar-se amb altres famílies. Al mateix temps, els infants poden conèixer i jugar amb altres infants i adults i realitzar diferents tallers, jocs i activitats lúdiques i socioeducatives adequades a la seva edat.

Comenta aquest article