Esports

Rem

Cinc equips del Club Rem Cambrils disputen les finals de la segona regata de la Lliga de Llagut Català disputada a Cambrils

Per Antoni Font

Imatge de l'equip veterà masculí durant la regata
Imatge de l'equip veterà masculí durant la regata | Quim Guifré

Aquest passat diumenge 19 de juny, a la platja del Regueral, va tenir lloc la segona regata corresponent a la XIX Lliga Catalana de Llagut. Organitzada pel Club Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils, va comptar amb la participació de 19 clubs i amb un total de 50 equips inscrits.

A diferència de l’anterior prova en aquesta segona regata el Club Rem Cambrils va poder inscriure sis equips: veterà masculí, veterà femení, absolut masculí, absolut femení, cadet masculí i infantil.

Proves cronometrades

En aquesta ocasió, l’equip veterà masculí va obtenir una clara millora de resultats respecte a l’anterior regata de lliga, aconseguint el 4t millor temps de la prova cronometrada amb un registre de 05:11,48 min., classificant-se per disputar la Final A.

Tanmateix l’equip veterà femení va obtenir el 1r millor temps amb un crono de 05:31,22 min. aconseguint també classificar-se per disputar la Final A.

L’equip absolut femení va finalitzar la crono amb el 4t millor temps, amb un registre de 08:22,05 min. poden així entrar a la Final A. Per altra banda, l’equip Absolut Masculí va aconseguir una 5a posició a la crono amb un temps de 07:39,53 min. novament sense opcions de poder disputar cap final ja que només s’havien inscrit un total de 5 equips en aquesta categoria.

L’equip (mixt) de cadet masculí va arribar en 4t lloc de la crono, amb un registre de 03:03,70 min (500 metres). Cal recorda que les categories d'Infantils no disputen proves cronometrades realitzant les finals directament.

Finals

L’equip veterà masculí (Final A) tot i mantenir-se en bona part de la prova en tercera posició finalment va arribar en 4t lloc. L’equip veterà femení (Final A) de nou va aconseguir la 3a posició.

L’equip absolut femení (Final A) tot i fer una molt bona sortida, va aconseguir acabar en 4t lloc. Cal indicar que aquesta final es va haver de repetir donat que durant el transcurs de la prova, una de les boies que configuren i limiten el camp de regates es va desplaçar de la seva ubicació.

Referent a les categories inferiors, tant l’equip (mixt) cadet masculí com l’equip infantil van acabar cadascuna de les seves finals (Finals A), en 3a posició respectivament.

Tot i que els resultats obtinguts en aquesta segona edició de la Lliga Catalana de Llagut avalen una certa millora, des del club manifesten que cal seguir treballant de valent per a millorar-los.

La propera regata es durà a terme el diumenge 3 de juliol en aigües del riu Ebre, al seu pas per la localitat de Flix.