Cultura

Català

L'alumnat del Servei Local de Català acomiada el curs amb una festa de cloenda

Enguany, a Cambrils s'han organitzat un total de 24 cursos amb gairebé 400 inscrits –entre els mesos de setembre a juny–

Per Redacció

L'acte de cloenda es va celebrar ahir a la tarda a l'Ateneu Juvenil
L'acte de cloenda es va celebrar ahir a la tarda a l'Ateneu Juvenil | Josep M. Ferrando

L'alumnat del Servei Local de Català de Cambrils va celebrar, ahir a la tarda a la sala de concerts de l'Ateneu Juvenil, l'acte de fi de curs. Després de dos anys sense poder-se celebrar a causa de la pandèmia, la festa de cloenda va ser un espai de retrobament on no hi van faltar la música, el ball i les lectures. Hi van prendre part els alumnes de tots els nivells –bàsics, intermedis i elementals–, així com els participants al programa Voluntariat per la Llengua. Durant la vetllada es va posar de relleu la importància de la cultura i de la llengua com a eina de cohesió i d'inserció en la societat d'acollida. De fet, a la festa es va poder veure una petita demostració de diferents elements artístics i culturals com per una ballada de sardanes o unes sevillanes. Tampoc hi va faltar un refrigeri per a tots els assistents.

El torn de parlaments va anar a càrrec de la responsable del Servei Local de Català, Helena Martínez Ferreruela; la directora del Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura del qual forma part el SLC de Cambrils, Anna Saperas i, l'alcalde de Cambrils, Oliver Klein. Cal destacar que, enguany, a Cambrils s'han organitzat un total de 24 cursos amb gairebé 400 inscrits –entre els mesos de setembre a juny–.

Demostració de diferents balls tradicionals (fotos: Josep M. Ferrando)

 

Comenta aquest article