Informació general

Obres

Tot a punt per iniciar la pavimentació del primer tram de la rambla de Jaume I

Els treballs, entre el carrer de les Drassanes i el Club Nàutic, es duran a terme entre demà divendres i dissabte i es produiran interrupcions en el trànsit rodat de la zona afectada

Per Redacció

Imatge actuals dels treballs que s'estan duent a terme al tram final de la rambla, entre el carrer de les Drassanes i el Club Nàutic
Imatge actuals dels treballs que s'estan duent a terme al tram final de la rambla, entre el carrer de les Drassanes i el Club Nàutic | Cedida

Demà divendres i dissabte es duran a terme els treballs de pavimentació d'un tram de la rambla de Jaume I, entre el carrer de les Drassanes i el Club Nàutic. Els treballs implicaran interrupcions del trànsit a la rotonda del Nàutic, on ja hi ha un semàfor que dona pas altern als vehicles. Demà seran puntuals al carrer d'Esteve Anguera i a la rotonda del Nàutic –segons vagin avançant les obres– i el dissabte caldrà desviar la circulació de manera permanent entre les 8 i les 13 hores des de la rotonda de la Vela fins a la Rambla del Regueral. 

El trànsit que arribi per Ponent des de pel passeig de les Palmeres es canalitzarà pel carrer de Robert Gerhard mentre que el que arribi per Llevant des de l’avinguda Diputació ho farà per la Rambla del Regueral. En finalitzar la pavimentació, el mateix dissabte, la rotonda es reobrirà totalment al trànsit i en els propers dies es podrà obrir tot el tram entre el Nàutic i el carrer de les Drassanes, on només quedaran pendents els treballs de pintura i alguns repassos del paviment per finalitzar l’obra. 

Els treballs en aquest tram de la rambla de Jaume I han consistit en la renovació dels serveis soterrats. Dins de la remodelació de la xarxa de col·lectors, l’actuació més destacada ha estat la instal·lació d’un dipòsit decantador per fer un pre-tractament de l’aigua de pluja abocada a la platja i separar els hidrocarburs i altres elements que arrossega de la superfície dels carrers.   

Les obres entre el carrer de les Drassanes i la plaça de la Constitució avancen a bon ritme

D’altra banda, segueixen a bon ritme les obres entre Drassanes i la plaça de la Constitució. Aquesta actuació –que es va iniciar a mitjans del passat mes de febrer–, transformarà la Rambla una via de plataforma única amb espais verds, mobiliari urbà i prioritat per a vianants. 

El regidor d’Obra Pública i Urbanisme, Enric Daza, ha destacat que les obres estan complint i fins i tot millorant les previsions de calendari anunciades a associacions de comerciants, empresariat i veïnat en les diferents reunions informatives.