Rem

L'equip veterà femení del Club Rem Cambrils queda tercer a la primera regata de la Lliga de Llagut Català

En aquesta ocasió el Club Rem Cambrils només va poder participar-hi en tres de les categories: veterà masculí, veterà femení i absolut femení

Per Antoni Font

L'equip veterà femení en un moment de la competició
L'equip veterà femení en un moment de la competició | Antoni Font

Aquest passat diumenge 12 de juny va tenir lloc a la Platja de Santa Cristina (Lloret de Mar) la primera regata corresponent a la XIX Lliga Catalana de Llagut. Organitzada pel Club Rem Santa Cristina i l’associació Obreria de Santa Cristina, va comptar amb la participació de 19 clubs de rem d’arreu de Catalunya, amb un total de 52 equips inscrits. En aquesta ocasió el Club Rem Cambrils només va poder participar-hi en tres de les categories: veterà masculí, veterà femení i absolut femení.

Les proves cronometrades

A la prova cronometrada l’equip veterà masculí tot i que les sensacions inicials en finalitzar la prova van ser bones, els resultats del cronòmetre van reflectir el contrari, ja que van obtenir un discret 9è lloc, fet pel qual només els va permetre classificar-se per disputar la Final C. Per contra, l’equip veterà femení va obtenir una 3a posició en la prova cronometrada, aconseguint així classificar-se per disputar la Final A. Referent a l’equip absolut femení, va obtenir el 5è millor temps de la crono però sense opcions de poder disputar cap final, ja que dins d’aquesta categoria només s’havien inscrit un total de 6 equips participants.

Les finals

L’equip veterà masculí (Final C) tot i fer una molt bona sortida col·locant-se al davant de la resta d'equips, malauradament al final del primer llarg i durant el transcurs de la maniobra de la ciavoga, l'onatge inesperat va provocar un desplaçament de la proa impedint la correcta traçada, veient-se obligats a fer de nou la ciavoga, motiu pel qual van finalitzar la prova en quart lloc.

D’altra banda, l’equip veterà femení va aconseguir entrar en la 3a posició (Final A), amb un registre de 05:47,66 min.

La propera regata de la Lliga es durà a terme aquest diumenge 19 de juny, a la platja del Regueral de Cambrils.

A dalt, el veterà femení en plena regata i a sota, un moment de la competició de l'equip absolut femení (fotos: Antoni Font)