Esports

Rem

Bons resultats de Vent d'Estrop a la primera regata de la Lliga de Llagut Català a Lloret de Mar

El passat diumenge 12 de juny es va disputar la primera regata de la XIX Lliga de Llagut català al paratge de Santa Cristina de Lloret de Mar

Per Redacció

Imatge d'una de les regates disputada el passat diumenge
Imatge d'una de les regates disputada el passat diumenge | Cedida

El passat diumenge 12 de juny es va disputar la primera regata de la XIX Lliga de Llagut català al paratge de Santa Cristina de Lloret de Mar (La Selva), organitzada de forma excepcional per Rem Santa Cristina. Els Vogadors Vent d'Estrop de Cambrils hi van participar en sis categories: infantil, cadet, absolut masculí i femení, i veterà masculí i femení. Tornaven les regates en la modalitat de llagut català després que, des de gener, han estat remant en el llaüt mediterrani i en batel.

Com és habitual les regates es van iniciar a les 9h del matí, amb les mànegues contrarellotge de cadascuna de les categories on les diferents categories han de cobrir una distància determinada segons categoria en el menor temps possible. En funció de la posició assolida es classifiquen per les diferents finals que donen lloc a la posició final de la regata.

Pel que fa als resultats de les tripulacions de Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils els resultats van ser els següents:

En categoria veterana, primera posició pels masculins i segona, pel femení

En categoria veterana, on hi va haver una gran participació tant en masculí i femení, la tripulació femenina, després de fer el millor temps a la contrarellotge, va aconseguir la segona posició final per darrere de RCN Tarragona i superant a Rem Cambrils i a Rem Mataró.

Pel que fa a la tripulació masculina, va fer un quart millor temps a la contrarellotge i un cop a la final van imposar-se a Rem Badalona, Rem Arenys i AE Llop de Mar de Sant Feliu de Guíxols.

Triomf de l’absolut masculí i segona posició del femení

En categoria absoluta, les noies, van repetir idèntic resultat a la cronometrada com a la final, fent-se amb la segona posició per darrere de Rem Mataró i entrant per davant de Rem Hotelers i Rem Premià.

L’Escola de Rem s’imposa en categoria cadet i fa una tercera posició en infantil

En les categories inferiors, el cadet mixt, en una final molt ajustada va entrar en primera posició per davant de Rem Badalona i Rem Pescadors

Finalment, els més petits i amb novells a la tripulació, en categoria infantil mixt, es van haver de conformar amb la tercera plaça després d’un error en la virada fet que els va fer perdre molt de temps. Cal destacar de quatre infantils més van debutar remant en una tripulació mixta amb Rem Santa Cristina, agafant així més experiència.

Diferents imatges de la regata disputada a Lloret de Mar

 

L’Apunt

Aquest cap de setmana, la regata es disputarà a Cambrils
Sense temps de pair els resultats, els equips ja estan preparant la següent regata que es diputarà a Cambrils, a la Platja de Prat d’en Forès, aquest proper diumenge, organitzada pels Vent d’Estrop. La regata, la segona del campionat de lliga, s’iniciarà a les 9h del matí i no serà fins sobre les 11h del matí que es disputaran les diferents finals. A la regata hi participaran una vintena de clubs que desplaçaran més de 500 esportistes a Cambrils.

Comenta aquest article