Esports

Tir olímpic

El tirador Jesús Arribas obté tres títols de campió i dos de subcampió en diferents modalitats al campionat d'Espanya d'armes històriques

La Reial Federació Espanyola de Tir Olímpic va organitzar, els passats 10 i 11 de juny, el campionat d'Espanya d'Armes Històriques

Per Redacció

Imatge dels tres representants del Club de Tir Olímpic Cambrils
Imatge dels tres representants del Club de Tir Olímpic Cambrils | Cedida

La Reial Federació Espanyola de Tir Olímpic va organitzar, els passats 10 i 11 de juny, el campionat d'Espanya d'Armes Històriques. La competició va tenir lloc al Centre Especialitzat d'Alt Rendiment (CEAR), situat a la localitat granadina de Las Gabias. Aquesta es tracta de la màxima competició d'àmbit estatal, on hi va haver una participació molt elevada i on es van reunir els millors tiradors d'arreu.

Per part del Club de Tir Olímpic Cambrils hi van participar Jesús Arribas, Pedro A. Pardo i Héctor Vila, obtenint uns resultats meritori. Cal destacar l'actuació de Jesús Arribas que va quedar campió en Tanzutsu (Pistola de Metxa) amb 94 punts i subcampió a Kuchenreuter (Pistola de Percussió) amb 96 punts. Com a component de l'equip de la Federació Catalana també va quedar campió en Kunitomo (Pistola de Metxa per equips ) amb 272 punts; campió en Forsyth (Pistola de percussió per equips) amb 284 punts i subcampió a Peterlongo (Revòlver per equips) amb 271 punts.

Durant tot el dia va regnar un clima de companyonia i concòrdia entre tots els participants. D'altra banda, també hi va haver reunions de preparació per al campionat del món, que aquest any se celebrarà a Pforzheim (Alemanya). També va informar dels requisits necessaris per poder accedir a aquesta competició en representació d'Espanya.

Comenta aquest article