Cultura

Cinema

L'ACTE tancarà el seu curs cinematogràfic amb una doble activitat de poesia i de cinema

Dimecres es farà un recital de poesia a la Biblioteca Josep Salceda i Castells, mentre que dijous es projectarà el film "Catch the fair one" al cinema

Per Redacció

Cartell de la sessió de poesia prevista per demà dimecres
Cartell de la sessió de poesia prevista per demà dimecres | Cedida
L'ACTE (Associació Cultural Cinematogràfica del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre) tanca aquesta setmana el seu curs cinematogràfic amb activitat doble: dimecres poesia i dijous cinema. Demà dimecres, uns socis i sòcies del Banc del Temps i del club de cinema de l'ACTE han preparat un recital amb l'obra de la poetessa Gioconda Belli. Aquesta sessió porta per títol "Un passeig per les emocions de les dones" i serà a les 19 hores, a la Biblioteca Josep Salceda i Castells. Es comptarà amb l'acompanyament a la guitarra de Miguel Javaloy.
 
Per a l'endemà dijous, s'ha programat una pel·lícula d'acció i suspens. Es tracta de "Catch the fair one", un film inèdit on la protagonista, Kali Reis, té una actuació impressionant en el paper d'heroïna que s'enfronta tota sola a una organització criminal. Serà a les 20.30 hores al Cinema Rambla de l'Art..
 

Comenta aquest article