Societat

Trobada

La promoció d’ex alumnes del Vedruna, del 1972, celebren juntes els seus 50 anys

La trobada es va fer el passat diumenge 28 de maig a les instal·lacions del Club Nàutic de Cambrils

Per Àngels Garcia

El grup d'exalumnes que es van aplegar a la celebració
El grup d'exalumnes que es van aplegar a la celebració | Cedida

El passat 28 de maig, un grup d’antigues alumnes del col·legi Vedruna, de la promoció del 1972, es van reunir al Club Nàutic de Cambrils per celebrar que, durant el 2022, totes compleixen 50 anys.

Durant tot l'any passat, gràcies al whatsApp i als familiars, van aconseguir contactar amb una cinquantena de companyes que es van anar incorporant al grup, tot i que al dinar en van venir una trentena ja que hi ha gent que viu fora de Cambrils i és complicat que tothom pogués venir i li encaixés la data.

Aquesta ha estat la tercera trobada que es fa d’aquest grup. La primera va ser l’ any 1996, deu anys desprès d’acabar 8è d’EGB, la segona va ser l’ any 2012, quan totes complien 40 anys i, aquesta ha estat la tercera i més especial perquè totes arribaven al mig segle de vida.

Després del dinar es va prepara una presentació amb fotografies i vídeos on es recordava la època de l’escola i dels anys 80: notes, fotos, què fèiem, què escoltaven, quins professors teníem…(amb un record per la “Vives” que ens va deixar fa poc). És curiós com després de tant de temps, la memòria dels records de la infantesa, segueix ben viva.

Va ser un dinar tant emocionant, que es va acordar quedar cada any per repetir el dinar i no esperar dates especials per fer-ho. Les Carmelites del Vedruna, segueixen unides i contentes de retrobar-se a Cambrils, on va començar tot.

 

Comenta aquest article