Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Formació

S'obre el període de matriculació als cursos de l'Escola d'Adults de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Fins al 9 de setembre, les persones interessades a apuntar-s’hi ho podran fer per Internet o a les oficines municipals d’atenció ciutadana (OMAC)

Per Redacció

Cartell dels cursos de l’Escola d’Adults
Cartell dels cursos de l’Escola d’Adults | Cedida

Fins al 9 de setembre, estarà obert el període de matriculació a l'oferta de cursos de l'Escola d'Adults de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. La inscripció es pot fer a les oficines municipals d’atenció ciutadana (OMAC) en horari d'atenció al públic o per Internet, a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament.

Durant aquest període, hi haurà disponible un servei d'assessorament i orientació per atendre qualsevol dubte sobre l'oferta educativa de l'Escola d'Adults: de dimarts a divendres de 10 a 13 h a la Biblioteca Infant Pere; i de l’1 al 9 de setembre, aquest servei presencial també es brindarà per la tarda: de dilluns a dijous, de 16 a 19 h a l’antiga Escola Àster. Les consultes també es podran fer per telèfon (al 674 609 785) i per correu electrònic (escola_adults@vandellos-hospitalet.cat).

Per al curs 2022/23, la Regidoria d’Ensenyament ofereix cursos de preparació per a la prova d’obtenció del títol de graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO per a més grans de 18 anys), per a les proves lliures d’accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior (la superació d'aquestes proves pot ser equivalent a tenir el títol d'ESO o de Batxillerat a efectes laborals ) i per a les provés d’accés a la universitat (la selectivitat) per a més grans de 25 i 45 anys (la PAU +25 també pot ser equivalent al títol de Batxillerat a efectes laborals).

A més, la Regidoria d’Ensenyament ha tornat a incorporar en l’oferta el curs de preparació per al Certificat de Formació Instrumental (equivalent a la primària) perquè n'ha detectat un augment en la demanda.

Les classes començaran el 12 de setembre (sempre que hi hagi prou alumnat inscrit) i s’impartiran a les aules de l'antiga escola Àster, en horari de matí o tarda, depenent del curs triat.

Més informació, a la pàgina web municipal, a l’apartat d’Ensenyament.