Informació general

Concentració

Àvies i Avis per la Independència: «Si tothom calla, hem perdut la batalla»

Les Àvies i Avis per la Independència van ser fidels, una setmana més, a la seva cita dels dimecres i ahir al matí es van tornar a concentrar a la plaça de la Vila

Per Berta Ruiz

Imatge de la concentració de les Àvies i Avis per la Independència, ahir a la plaça de la Vila
Imatge de la concentració de les Àvies i Avis per la Independència, ahir a la plaça de la Vila | Berta Ruiz

Les Àvies i Avis per la Independència van ser fidels, una setmana més, a la seva cita dels dimecres i ahir al matí es van tornar a concentrar a la plaça de la Vila. En aquesta trobada es va informar que les concentracions quinzenals al Port canvien d'horari i, a partir d'aquest proper diumenge 12 de juny, es faran al vespre al Pla de les Serenes. Aquest proper diumenge serà a partir de les 19 h i a partir del juliol es passaran a les 19,30 h. Una modificació que es fa per evitar les hores de major calor.

Després de donar aquestes indicacions de cara al proper diumenge, les Àvies i Avis van cantar l'Estaca. També van cridar les seves consignes habituals com "1 d'octubre ni oblit ni perdó", "Vam votar i vam guanyar", "Som república, quedeu-vos el Borbó", "Justícia espanyola, vergonya d'Europa", "Si tothom calla, hem perdut la batalla" o "Llengua, cultura i país". Per acabar la concentració es va cantar l'himne dels Segadors.