Societat

Aprenentatge

Alumnes de l'escola Guillem Fortuny i de l'institut Mar de la Frau uneixen les seves veus en la cantata «La veu de la Terra»

El projecte va ser organitzat pel Camp d’Aprenentatge Pau Casals amb el grup Petit Taller de Cançons al capdavant

Per Redacció

Imatge de l'actuació que va tenir lloc al Teatre Fortuny de Reus
Imatge de l'actuació que va tenir lloc al Teatre Fortuny de Reus | Cedida

El passat dissabte 4 de juny, l’escola Guillem Fortuny i l'institut Mar de la Frau van participar en un projecte per alçar la veu davant l’emergència climàtica. Un projecte organitzat pel Camp d’Aprenentatge Pau Casals amb el grup Petit Taller de Cançons al capdavant. El projecte "La veu de la Terra" és una cantata formada per nou cançons i vuit clams on el nostre planeta denuncia els atacs que està rebent des de fa molt de temps i la importància que plegats hi posem remei per conservar la bellesa i la infinitat de sensacions i emocions que ens aporta la natura.

A l’acte del passat dissabte, els alumnes de quart de primària de l’escola Guillem Fortuny i els de segon de secundària de l’institut Mar de la Frau, unien les seves veus per recolzar aquest bonic projecte al Teatre Fortuny de Reus. El cant coral va unir aquests dos centres en un projecte comú. És una forma artística que ajuda a expressar les emocions dels nens, nenes i adolescents després de les dures situacions viscudes. I tot gràcies al camp d'aprenentatge Pau Casals del Vendrell, amb la música de Petaca, posada en escena de Fes-t'ho com vulguis i les percussions corporals de Noè Forés.

Diferents imatges de la cantata celebrada el passat dissabte (fotos: Cedides)

 

Comenta aquest article