Esports

Futbol

El Cambrils Unió perd al camp de l'Aldeana en l'intranscendent darrer partit de la temporada

El Cambrils Unió, que ja havia aconseguit l'ascens de categoria la setmana anterior, va anar al camp de l'Aldeana amb vuit baixes i amb només tres possibles canvis

Per Ferran Tuset

Imatge del partit disputat a l'estadi municipal, a finals del passat mes d'abril, entre el Cambrils Unió i l'Aldeana
Imatge del partit disputat a l'estadi municipal, a finals del passat mes d'abril, entre el Cambrils Unió i l'Aldeana | Lluís Rovira i Barenys

Futbol Segona Catalana Ascens 8

UE Aldeana 3 – Cambrils Unió 2

Alineació: Edgar, Deivid, Ian Coit (Menacho m. 53), José Luis Cebolla (Casasayas m.78), Roger Cunyat (Montalbo m.53), Michael Mena, Palau, Marc Benito, Agüero, Ikaro i Lladó.

Gols: 0-1 m.2 Deivid; 1-1 m.38; 2-1 m.57; 2-2 m. 78 Casasayas; 3-2 m. 86

Targetes: groga a Michael Mena

Darrer partit de la fase d’ascens i de la temporada en el que ja no hi havia res en joc i en el que s’enfrontaven l’Aldeana, el penúltim classificat d’aquest grup d’ascens, amb el Cambrils Unió, segons classificat i que la setmana passada ja havia aconseguit l’ascens a la Primera Catalana.

El Cambrils Unió es va desplaçar a l’Aldea, en el partit que es va disputar aquest passat dissabte a la tarda, sota mínims; sense vuit dels jugadors habituals, sis dels quals titulars durant tota la temporada. Els motius de les baixes han estat diversos i el míster Jesús Benito va haver de completar l’equip amb la convocatòria de quatre juvenils. Tot i això, Benito només va poder fer tres canvis durant el partit.

Els primers 35 minuts van ser de superioritat i de domini total del Cambrils davant una Aldeana que no podia sortir de la seva parcel·la de joc. El Cambrils marcava el primer gol al minut 2, a càrrec de Deivid, i , a més disposava d’una clara ocasió de Marc Benito que amb una vaselina no aconseguia superar el porter contrari. I tres ocasions més, amb tres centrades d’Ian Coit que no van trobar rematador. Superada la mitja hora de partit, l’Aldeana aconseguia empatar, al minut 38.

En el segon temps, l’Aldeana es va anar imposant i s’avançava en el marcador al minut 57. El Cambrils Unió es va tornar a fer amb el domini de la pilota i hauria pogut marcar de penal per falta sobre Marc Benito i que el mateix jugador el va fallar quan va xutar i la pilota va passar per sobre el travesser. L’empat a 2 arribava al minut 78 i el gol el va marcar el juvenil Casasayas. I quan ja es donava l’empat per bo, l’Aldeana aconseguia el seu tercer gol a falta de quatre minuts pel final del partit.

El Reddis, amb 25 punts, i el Cambrils Unió, amb 20 punts, han estat el dos primers classificats del grup d’Ascens 8 i són els dos equips que pugen de categoria i la temporada vinent jugaran a la Primera Catalana.

Comenta aquest article