Informació general

Hisenda

Camí Mendoza (ERC): «L'any passat vam negociar les condicions amb La Caixa i hi havia acord amb l'Ajuntament; no entenem per quin motiu s'ha estroncat»

ERC Cambrils ha emès un comunicat en el què "denúncia les dificultats de la ciutadania per diposar de mitjans de pagament dels tributs municipals"

Per Redacció

Oficina de la Caixa de la plaça de Marianao
Oficina de la Caixa de la plaça de Marianao | Lluís Rovira i Barenys

Arrel de la publicació de revistacambrils.cat, el passat dijous, sobre la decisió de La Caixa de deixar de ser una entitat col·laboradora de l'Ajuntament de Cambrils en el cobrament de rebuts municipals no domiciliats, ERC Cambrils ha emès un comunicat en el què "denúncia les dificultats de la ciutadania per diposar de mitjans de pagament dels tributs municipals".

Segons el comunicat d'ERC: "l’any passat vam negociar amb aquesta entitat les condicions per mantenir la relació i hi havia acord amb l’Ajuntament. No entenem per quin motiu s’han estroncat", ha dit Camí Mendoza, portaveu de d’Esquerra Republicana a Cambrils. Davant la impossibilitat de poder pagar rebuts mitjançant aquesta via i tenint en compte que ens trobem en ple període de pagament de les taxes municipals com l’IBI o l’impost de vehicles, moltes veïnes i veïnes s’han vist abocats a posar-se en contacte amb l’Ajuntament per realitzar el pagament a les oficines municipals. Des d’Esquerra Republicana de Cambrils s’ha volgut denunciar que, a més, la ciutadania cambrilenca s’ha trobat però amb una greu deficiència en l’atenció telefònica i que s’està donant cita prèvia per a realitzar els pagaments a finals de juny, quan ja ha haurà finalitzat el període de pagament. "Exigim al govern municipal que disposi dels mitjans necessaris per atendre la ciutadania i recuperi la bona relació amb les entitats bancàries per facilitar les gestions dels veïns i veïnes", ha afegit Camí Mendoza

Comenta aquest article