El Marina Cambrils tanca la temporada amb un empat a casa contra la Unió Astorga

Tot i que el proper cap de setmana es disputarà l'última jornada de lliga, l'equip cambrilenc té descans

Un moment del partit entre el Marina Cambrils i la Unió Astorga, aquest passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Futbol  - Tercera Catalana - Grup 2

Marina Cambrils 3 - Unió Astorga 3

El Marina Cambrils va tancar la temporada, aquest dissabte a la tarda, disputant el seu darrer partit de lliga contra la Unió Astorga. Tot i que el proper cap de setmana es disputarà l'última jornada de lliga, l'equip cambrilenc té descans. Així doncs, en aquest darrer enfrontament, el Marina va empatar a tres gols contra l'equip reusenc. Tot i que la Unió Astorga es va avançar en el marcador ben aviat, en el minut 2, els locals no van trigar massa en reaccionar i Boujemaa feia el primer del Marina als 13 minuts de joc. A més, poc abans del descans –en el minut 38–, Àlex Borrego anotava el segon dels cambrilencs i amb l'avantatge local s'arribava al descans. En la segona part, el Marina va mantenir la renda durant pràcticament tot el període, però ja a les acaballes van arribar tres gols. En el minut 82, la Unió Astorga feia l'empat. Cinc minuts després, Nahuel Pacheco marcava el tercer dels cambrilencs, però al minut següent, els reusencs tornaven a marcar i deixaven el definitiu 3 a 3.

A falta que es disputa la darrera jornada de lliga, el Marina Cambrils està situat en la dotzena posició de la classificació.