Societat

Fira

Afluència massiva de gent a l'espai d'atraccions i firetes de la Fira que s'allargarà fins aquest dilluns (Conté galeria fotogràfica)

Hi havia moltes ganes de Fira i, en la jornada d'ahir dissabte, el recinte firal de la Fira de Cambrils es va omplir de milers i milers de persones; sent l'espai d'atraccions un dels grans reclams

Per Berta Ruiz

Imatge de la zona d'atraccions i firetes, ahir al vespre
Imatge de la zona d'atraccions i firetes, ahir al vespre | Berta Ruiz

Hi havia moltes ganes de Fira i, en la jornada d'ahir dissabte, el recinte firal de la Fira de Cambrils es va omplir de milers i milers de persones. L'afluència va ser especialment massiva durant la tarda, vespre i nit –en les hores de menys calor–. Un dels espais que va reunir una gran gernació de persones va ser l'espai de les atraccions, l'anomenada Fira de Firetes. De fet, en algunes zones pràcticament no es podia de caminar de la gentada. Enguany, aquest espai compta amb més d'un centenar de firetes i d'atraccions que, sense dubte, és un espectacular reclam d'oci i diversió per a totes les edats. A la part final, gairebé tocant els camps de futbol hi ha instal·lades les atraccions més atrevides per als més joves, mentre que al llarg de l'avinguda de Charles Darwin es van barrejant les firetes per als petits, els estands de llaminadures, menjar i restauració, els estands de souvenirs, les típiques xurreries i les tradicions tómboles de rifes i sortejos.

Cal destacar que, com a novetat d'aquesta edició, l'espai de firetes i atraccions té uns horaris especials per al públic autista. Gràcies a la col·laboració del Gremi Industrial de Firaires de Catalunya, en les franges horàries d'11 a 12h i de 16 a 17h, s'apaga la música del recinte i també les llums perquè els infants amb Trastorn de l'Espectre Autista també puguin gaudir de la fira.

A més, aquest any, aprofitant que aquest proper dilluns 6 de juny és festiu arreu de Catalunya –Segona Pasqua– l'espai d'atraccions i firetes estarà obert durant tot el dia, de les 11 a les 22 hores. L'horari d'avui diumenge serà de les 11 a les 00.30 hores.

Comenta aquest article

Galeries relacionades