Infocomercial

Publireportatge

Eclèctic, classes de música per a l'estiu tant per als més petits com per als adults

Eclèctic Estudi amplia la seva oferta de classes de so, música i imatge destinat tant als nens i nenes de més de 5 anys d'edat com a adults, amb classes adaptades a cada alumne

Per Redacció

Pau Fargas a l'estudi d'Eclèctic
Pau Fargas a l'estudi d'Eclèctic | Cedida

Eclèctic acadèmia de música

Aquest estiu, Eclèctic acadèmia musical ofereix classes per als nens i nenes. Eclèctic acadèmia musical ofereix classes de música a partir dels 5 anys i així com també, classes per a adults. Els diferents instruments i assignatures que s’imparteixen són: guitarra, piano, bateria, cant, violí i producció musical.

Les classes són adaptades a cada alumne de manera que l'alumne pot escollir, de forma consensuada amb el professor, el camí que vol seguir per arribar als seus objectius d'aprenentatge. Les classes combinen la teoria i la pràctica i els nens i nenes, a banda d'aprendre les bases per tocar un instrument musical, també realitzen jocs musicals amb la finalitat que tinguin un petit moment de desconnexió i relax respecte a les parts de treball més intenses. D'aquesta manera, els nens mantenen la concentració més estona, gaudint i aprenent dins de la classe. Per als adolescents i adults, es prioritza el fet de fer música i passar a la part pràctica el més aviat possible.

El fet que l'acadèmia musical Eclèctic realitzi les classes en les instal·lacions d'un estudi d'enregistrament té molts avantatges. Es poden fer gravacions sonores i audiovisuals de qualitat, que es van enviant als pares perquè tinguin un record de diferents moments del seu fill/a. A banda, suposa disposar d’un espai multimèdia amb connexió a internet on el professor pot obtenir molts recursos per a usar a la classe. A més, l'estudi està molt ben equipat amb diferents instruments musicals, sonors i audiovisuals.

Les classes musicals són realitzades per 3 professors. Les classes de guitarra les realitza Daniel Schickle; les classes de piano, violí i cant van a càrrec de Pau Fargas i les classes de bateria les imparteix Dani Morell.

Eclèctic estudi d'enregistrament sonor

Les gravacions de l'estudi de so Eclèctic es basen en una formació teòrico-pràctica extensa i es poden realitzar un ventall ample d'estils musicals. D'aquesta manera, els anys d'experiència oferint aquests serveis i la consciència sonora multiestil·lística fan que Eclèctic Estudi d'enregistrament doni un servei d'alta qualitat en les gravacions sonores de diferents estils.
Els punts forts de l'estudi d'enregistrament Eclèctic, a banda de la flexibilitat i adaptació en diferents estètiques musicals, són la formació sòlida en so i música (el tècnic de so de l'estudi ha estudiat el superior de Sonologia a l'Escola Superior de Música de Catalunya) i el fet que a l'estudi hi ha un piano de 3/4 de cua (un Steinweg Grotrian Nacht).
També és important, que hi han diferents tècnics de so que cadascun d'ells té un bagatge musical més profund en algun dels diferents estils musicals. D'aquesta manera es pot oferir un servei d'acompanyament musical més adaptat al moment de l'enregistrament.

R21music productora musical

Eclèctic Estudi té una productora musical annexa que s'anomena R21music. R21music és un laboratori permanent de creativitat musical ja que de forma regular crea contingut musical. La demostració d'això són els més de 90 audiovisuals que ha creat i que estan penjats al canal de Youtube Pau Fargas Clua.
Així doncs, la productora musical, que està formada pel compositor, productor musical i pianista Conrad Setó i pel tècnic de so i imatge Pau Fargas, ofereix serveis de producció musical per a enregistraments sonors. R21music també ofereix serveis de composició, arranjaments i creació musical pedagògica.

Eclèctic productora audiovisual

Eclèctic productora audiovisual realitza audiovisuals musicals en les instal·lacions de l'estudi d'enregistrament i vídeos corporatius d'empresa. El punt fort d'aquesta productora és la realització feta a mida de la banda musical i sonora de
l'audiovisual corporatiu. El fet de tenir un piano de cua i un ample ventall de càmeres i micròfons de gamma mitja-alta fa que Eclèctic Productora audiovisual ofereixi un molt bon servei d'enregistrament audiovisual de duets amb piano i instrument melòdic.

Eclèctic interpretació musical

Aquest servei és la interpretació de violí per a celebracions, sopars romàntics i música d'ambient. També existeix la formació del duet musical de violí i guitarra espanyola per a concerts amb música tranquil·la i elegant.

Eclèctic tècnic de directes

Per acabar Eclèctic disposa del servei de tècnic de so de directes per a música amb volum reduït, com a tècnic permanent d'un grup musical concret i com a tècnic de so d'una sala de concerts.

Per a més informació, truqueu al  615 58 88 42 i, també, podeu consultar al web www.eclecticsomusicaimatge.com

Comenta aquest article