Societat

Acord

Nàutic Parc i el resort Infinitum signen un conveni de col·laboració

Els residents d'aquest resort podran accedir a l'àmplia gamma d'activitats que ofereix Nàutic Parc en els seus 95 quilòmetres de litoral

Per Redacció

Imatge de l'acord signat entre Nàutic Parc i el resort Infinitum
Imatge de l'acord signat entre Nàutic Parc i el resort Infinitum | Cedida

Nàutic Parc i Infinitum han firmat un conveni de col·laboració per tal que els residents d'aquest exclusiu resort de la Costa Daurada puguin accedir a l’àmplia gamma d’activitats que ofereix Nàutic Parc en els seus 95 quilòmetres de litoral repartits per la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. L’acord, que va ser rubricat per Joaquim Cristià, president de Nàutic Parc i Mari Luz Pujol, directora corporativa d’Infinitum, referma la voluntat de les dues parts de col·laborar per posicionar la destinació com un referent turístic de primer nivell a nivell nacional i internacional.

Infinitum disposa d'habitatges exclusius, tres camps de golf guardonats internacionalment, un Beach Club i restaurants, entre altres serveis, tot emmarcat en un projecte residencial d’alt standing. Per la seva part, Nàutic Parc aporta la seva trajectòria de més de vint anys en la gestió d’activitats al mar al territori. Aquesta experiència s’entén com un element per donar valor afegit a Infinitum mitjançant l’oci nàutic. Al mateix temps, Nàutic Parc facilita les seves eines tecnològiques per tal que els residents d’Infinitum puguin accedir als serveis i les activitats nàutiques que ofereix actualment, així com altres més específiques, fetes a mida per residents a Infinitum que s’aniran incorporant a partir de la tardor-hivern al programa per trencar l’estacionalitat de la temporada.

Nàutic Parc, actualment ofereix oci al mar a les poblacions de Salou, Cambrils, Mont-roig i Miami Platja, Vandellòs i l'Hospitalet, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i Deltebre-Riumar.

Comenta aquest article