Esports

Vela

El cambrilenc Ricard Castellví, nou Campió de Catalunya d'Ilca 7

El regatista del Club Nàutic Cambrils guanyava el Campionat el passat diumenge, després de dos caps de setmana de competició al Club Nàutic Vilassar de Mar

Per Redacció

Ricard Castellví en plena regata
Ricard Castellví en plena regata | Cedida

Ricard Castellví ha tornat a demostrar que continua superant-se en cada competició en la qual participa. El cambrilenc va pujar al pòdium el passat diumenge 29 de maig per recollir la seva medalla d'or en el Campionat de Catalunya d'Ilca 7. Un més a la seva carrera, que suma èxits per on passa. El regatista del Club Nàutic Cambrils assegura que ha complert amb el seu objectiu en aquesta competició i destaca també que li ha servit per seguir en contacte amb la flota catalana i com a entrenament per a les futures cites internacionals que l'esperen aquest estiu, destacant el Mundial Juvenil a Portugal a l’agost.

El campionat de Catalunya d'Ilca 7 es va disputar durant dos caps de setmana, els dies 21, 22,28 i 29 de maig al Club Nàutic Vilassar de Mar amb un total de20 participants i nou proves celebrades. En general, va ser una regata amb poc vent. El primer cap de setmana es van poder realitzar sis proves i la darrera va ser l'única en què Castellví no va fer un primer lloc, quedant quart a causa del vent inestable. El segon cap de setmana, la falta de vent va deixar un dissabte en blanc pels participants, mentre que diumenge es van poder realitzar tres proves. En totes elles Castellví va fer primer, fent-se així amb el Campionat de Catalunya.

Ricard Castellví amb el seu trofeu (foto: Cedida)

 

Comenta aquest article