Atletisme

Maria Taggi, del Club Atletisme Cambrils, aconsegueix l'or als 1.500 m.ll. i l'argent als 800 m.ll. al Campionat de Catalunya S-18 a l'aire lliure

El torneig, disputat a l'Estadi d'Atletisme de Manresa, va comptar amb la representació per part de tres atletes del Club Atletisme Cambrils: la Maria Taggi, l'Aleix Llaberia i la Mia Linkert

L'atleta del Club Atletisme Cambrils, Maria Taggi
L'atleta del Club Atletisme Cambrils, Maria Taggi | Cedida

El passat dissabte es va disputar el Campionat de Catalunya S-18 a l'Estadi d'Atletisme de Manresa, un torneig que va comptar amb la representació per part de tres atletes del Club Atletisme Cambrils.

La Maria Taggi va competir, pel matí, als 800 m. llisos. En una cursa ràpida, en la qual es va posar a l'estela de l'atleta que acabaria guanyant la prova. Una noia que té la marca mínima per a participar al Campionat d'Europa de la distància. La lluita per intentar estar prop d'ella fins el final  la va portar a mantenir la 2a posició a la línia de meta, assolint la medalla d’argent. Amb una marca de 2’14”74 va assolir el rècord de Cambrils, tant de la seva categoria com absolut. A més, també assolia la marca mínima de participació al Campionat d’Espanya. Per la tarda participava als 1.500 m. llisos. Des del tret de sortida es va posar en posicions capdavanteres, i a manca de 600 metres va agafar el comadament de la prova amb un fort canvi de ritme, al que no van poder respondre cap de la resta de participants. D'aquesta manera va arribar a la meta com a Campiona de Catalunya amb una marca de 4’48”15 que suposava ser marca mínima de participació al Campionat d’Espanya. Excel·lents resultats de la Maria, que té com a objectiu immediat la participació al Campionat de Catalunya absolut aquest proper diumenge a Tarragona.

Per altra part, Aleix Llaberia va prendre part a la 1a. Semifinal dels 100 m. llisos. Va acabar en 2a posició amb una marca de 11”64, que li permetia accedir a la final. Final on acabava en 6a posició amb el mateix temps que el 5è. Amb una marca de 11"47, quedant-se a 2 centèsimes de la seva marca personal. Mia Linkert, participant en la prova de salt de llargada, va assolir un registre de 4.83 m. que li van donar la 10a.posició, quedant-se amb el primer intent, que va ser el millor de tots.

3a jornada del Campionat Territorial

Aquest mateix cap de setmana, també es va disputar la 4a. Jornada del Campionat Territorial en categories d’iniciació. a l’Estadi d’Atletisme de Valls. Els i les atletes del Club Atletisme Cambrils, un total de 23, van tornar a rendir a un excel·lent nivell, guanyant 17 medalles : 7 d’or, 5 d'argent i 5 de bronze.