Societat

Joventut

El programa L'Estenedor ofereix més d'una trentena d'activitats juvenils per aquest estiu

El programa del Departament de Joventut ofereix, enguany, 482 places de 32 activitats d’estiu a un preu subvencionat adreçades a joves d’entre 12 i 23 anys

Per Redacció

Cartell del programa l'Estenedor de Joventut
Cartell del programa l'Estenedor de Joventut | Cedida

El programa L’Estenedor del Departament de Joventut de l’Ajuntament ofereix, enguany, 482 places de 32 activitats d’estiu a un preu subvencionat adreçades a joves d’entre 12 i 23 anys. Entre les novetats d’aquesta edició, que es portarà a terme durant els mesos de juliol i agost, hi ha un curs de monitor de lleure, la setmana de la cultura japonesa, un taller d’skate amb la nova entitat d’skaters i scooters de Cambrils, i tres tallers d’estampació, enquadernació i escape room que es faran amb la Biblioteca Municipal Josep Salceda i Castells. D’altra banda, algunes de les activitats clàssiques que tenen molta demanda es repeteixen anualment amb alguns canvis, com la llengua anglesa, la robòtica, la creació artística, el teatre, la pintura, la salut emocional o les activitats esportives i lúdiques.

Aquest any també se segueix amb la col·laboració amb la ràdio municipal, adaptant els tallers en base a l’experiència i avaluacions de l’any passat, i s’introdueixen  activitats amb la col·laboració de la Biblioteca. A més, es manté la col·laboració amb el Pla d’Entorn, que fa una aportació econòmica per dues activitats. El programa L’Estenedor, que compleix 11 anys, s’emmarca en un dels eixos principals del Pla Municipal de Joventut de Cambrils i segueix amb les accions i transmissió de valors sostenibles a través de les diferents activitats. 

Inscripcions a partir del 7 de juny

Les inscripcions s’iniciaran a partir del 7 de juny, excepte les del curs de monitor/a ja s’han iniciat per la proximitat de la data d’inici de la formació. El tràmit es pot fer a través del web www.joventutcambrils.cat o bé presencialment a l’Ateneu Juvenil demanant cita prèvia al correu joventut@cambrils.cat o bé per Whatsapp. 

Les activitats amb tarifació social tindran un descompte del 25% o del 50% que s’aplicarà a totes les persones que compleixin els requisits i ho hagin sol·licitat. La tarifació es pot tramitar des de la Seu Electrònica de l’Ajuntament o a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.  

La regidora de Joventut, Natàlia Pleguezuelos, ha afirmat que l’objectiu de L’Estenedor és facilitar a les famílies un estiu formatiu i lúdic assequible per a persones joves i ha avançat que el programa d’activitats es donarà a conèixer de primera mà a l’estand de Joventut de la Fira Multisectorial amb les professionals del Departament.  

Comenta aquest article