Cultura

Teatre

La Teca representarà l'obra «Comèdia negra», dimecres i dijous, dins la programació d'actes de la Fira

«Comèdia negra» va ser l'estrena del grup de teatre cambrilenc a les passades festes nadalenques

Per Redacció

Un moment de la representació de Comèdia negra, a càrrec de La Teca, aquestes passades festes nadalenques
Un moment de la representació de Comèdia negra, a càrrec de La Teca, aquestes passades festes nadalenques | Lluís Rovira i Barenys

El grup de teatre La Teca tornarà als escenaris, demà dimecres i dijous, amb la representació l'obra "Comèdia negra" de Peter Shaffer. Serà les dues sessions de teatre de la Fira, totes dues a les 21.30 hores, al Teatre del Casal. En aquesta ocasió hi haurà taquilla inversa en benefici de Càritas. Es podran recollir les invitacions tant al Centre Cultural com a l'oficina del Patronat de Turisme.

Aquesta representació va ser estrenada pel grup local les passades festes nadalenques. L'obra és una comèdia que juga amb l'espectador amb el concepte de la il·luminació invertida ja que representa que els actors i actrius de l'obra es passen la major part del temps a les fosques i d'altres amb una llum molt atenuada, fet que provoca tota mena d'embolics amb uns personatges força pintorescos.

L'elenc d'actrius i actors que hi participen són: Pep Pellicer, Roser Costa, Carme Pascual, Joan Ortoneda, Tere Franch, Montse Parra, Pili Palomo i Fina Sendra. La direcció va a càrrec de Tere Franch; la il·luminació de Pep Prat; la perruqueria i maquillatge de Carme Pascual i Tere Franch, mentre que les regidores són Iolanda Berengué, Roser Piqué i Fina Sendra.

Comenta aquest article