Futbol

El Marina Cambrils cau derrotat al camp del Vallmoll en els darrers minuts del partit

En el minut 82, el Marina guanyava per 1 a 2, però en els minut 89 arribava l'empat i pocs segons després, els locals transformaven un penal xiulat per l'àrbitre

Imatge del partit de la primera volta entre el Marina i el Vallmoll, disputat el passat mes de gener | Lluís Rovira i Barenys

Futbol  - Tercera Catalana - Grup 2

Vallmoll 3 - Marina Cambrils 2

Després de dues victòries seguides, el Marina Cambrils va caure derrotat al camp del Vallmoll –setè classificat del grup– per un ajustat 3 a 2. En el minut 13 de partit es van avançar els locals i amb aquest resultat es va marxar al descans. Poc abans de finalitzar la primera part, el Marina Cambrils es va quedar amb un jugador menys per l'expulsió, per doble targeta groga, de Castellví. Ja en el segon període, els cambrilencs van anar a per totes per intentar empatar el marcador. El premi del gol no va arribar fins el minut 64 quan Boujemaa va anotar el primer per al Marina. Gairebé a les acaballes del temps reglamentari, en el minut 82, Jefferson va marcar i semblava que el Marina encarrilava el triomf. Els locals van seguir lluitant i en el minut 89 arribava l'empat i un nou gerro d'aigua freda per als cambrilencs. A més, pocs segons després, l'àrbitre xiulava un penal a favor del Vallmoll que transformaven en gol i s'enduien la victòria.

Amb aquesta derrota, el Marina torna a baixar al dotzè lloc de la classificació. El proper dissabte, a les 16 hores, l'equip rebrà la visita de la Unió Astorga –vuitè classificat–. El següent cap de setmana es disputarà la darrera jornada de lliga a la Tercera Catalana, però el Marina no jugarà al tenir jornada de descans.