Cultura

Exposició

54 artistes cambrilencs, tres a títol pòstum, participen en l'exposició «Artistes de Cambrils»

A més, en aquesta edició es compta amb tretze artistes que hi exposen per primera vegada, així com dos col·lectius locals: el Taller Fang i Mar i l’alumnat del Taller d’Ort

Per Berta Ruiz

Un moment de l'acte d'inauguració de l'exposició Artistes de Cambrils
Un moment de l'acte d'inauguració de l'exposició Artistes de Cambrils | Berta Ruiz

El passat divendres al vespre, a la Sala Àgora, s'inaugurava la 41a edició de l'exposició "Artistes de Cambrils". En aquesta mostra, un total de 54 artistes cambrilencs exposen les seves obres en diferents disciplines artístiques com la pintura, la fotografia, la ceràmica, el dibuix, l’escultura o la il·lustració. A més, en aquesta edició es compta amb tretze artistes que hi exposen per primera vegada, així com dos col·lectius locals: el Taller Fang i Mar i l’alumnat del Taller d’Ort. Per altra banda, també es ret un petit homenatge a tres artistes locals finats en els darrers mesos i que participen en l'exposició a títol pòstum: Daviu, Joan Mulet i Xavier Mulet.

En el torn de parlaments, l'alcalde Oliver Klein –acompanyat dels regidors Josep M. Vallès i Joan Maria Artigau– va lloar la qualitat de la proposta artística i la llarga trajectòria de la mateixa dins del panorama cultural cambrilenc, sent una cita ineludible pels voltants de la Fira de Cambrils. També es va felicitar que tots els artistes locals es poguessin retrobar en el marc d'aquesta iniciativa que pretén ser una plataforma de projecció de l'obra artística dels creadors.

Els artistes participants a l'exposició

Els i les artistes participants són Abril Vilà, Agustín Vázquez, Alberto Insa, Ana Rios, Ana Vilallonga, Ana Guarner, Ana Ma Morera, Belen Domingo, Carla de Haas, Christine Picazo, Claudia Hartung, Concepción Pallarés, Cori Tàrrec, Dafne Jorba, Daviu, Dera Wells, Dolores Laorden, Dolors Castells, Dolors Ortuño, Elena Negru, Francesc Marcó, Francia Torres, Joan Mulet, Xavier Mulet, Gina Sandúa, Javier Estera, Javier Gálvez, Jesús Gómez, Jon Telleria, Josep Safont, Josep A. Lidón, Linda Eatenton, Ma Lluïsa Recasens, Lourdes Navarrete, Lucía Perera, M. Núria Forcano, Asunción Grifoll, Manuela Monedero, Maria Dolores Samaniego, Marta Fàbregas, Montserrat Recasens, Nuri Mariné, Nuria Pons, Pepo Argilaguet, Queralt Osorio, Rosa Mata, Rosa Ma Vilella, Roser Coma, Saturino Martí, Sebastià Merino, Víctor Abel Baiges, Xavi Castellnou, Yolanda Zuinaga, Xikify.  

La mostra es podrà visitar a la Sala Àgora de l'Ajuntament de Cambrils fins el dia 8 de juliol.

Diferents imatges de l'acte d'inauguració de l'exposició, a la Sala Àgora, el passat divendres (fotos: Berta Ruiz)

 

Comenta aquest article