L'equip femení del Club Atletisme Cambrils, entre els millors de Catalunya

Aquest cap de setmana passat, s'han dut a terme dues competicions d'Atletisme: el XXVIII Campionat Local d'Atletisme i Campionat de Catalunya de Clubs S-16 a l'Aire Lliure. En aquest últim, era la primera vegada en la història del club que hi participaven

Equip femení del Club Atletisme Cambrils
Equip femení del Club Atletisme Cambrils | Cedida

El cap de setmana passat s'han portat a terme dues competicions d'atletisme, on el Club Atletisme Cambrils va ser-hi present a totes dues. Fem un repàs de com va ser la participació dels atletes cambrilencs i cambrilenques.

XXVIII Campionat Local d'Atletisme

Dissabte es va disputar a l’Estadi Municipal d’Atletisme de Cambrils el XXVIII Campionat Local d’Atletisme, una competició organitzada pel Club Atletisme Cambrils que va ser l’edició número catorze i que va tenir com a escenari l’estadi d’atletisme. Després de dos anys d'interrupció degut a la pandèmia de la covid-19, es va organitzar una nova edició.

Un any més, el Campionat Local d’Atletisme va aplegar ahir, en la 28a. edició d’aquesta trobada atlètica, escolars provinents de tots els centres educatius de Cambrils, els quals van participar en la disputa de les curses de velocitat, resistència, curses amb tanques, relleus, salts i llançaments que marcava el reglament de la competició.

El  XXI Memorial Carolina Marín és un reconeixement al record de la Carolina Marín, atleta del club que ens va deixar fa vint anys. Un memorial que premia als joves més qualificats en l’apartat de la velocitat. Enguany els guanyadors van ser :

Campionat de Catalunya de Clubs S-16 a l'Aire Lliure

El passat diumenge, per la tarda, es va disputar el Campionat de Catalunya de Clubs S-16 a l'Aire Lliure a l'estadi d'atletisme Moisés Llopart d'El Prat de Llobregat. La competició està reservada als 16 millors clubs de Catalunya amb més puntuació on prèviament a la competició, els clubs fan arribar a la Federació un estat de marques a una atleta per prova. Hi ha unes taules de punts per marques de cada prova; la suma dels punts de totes les proves donen una puntuació final com a club. El Club Atletisme Cambrils va entrar en la 10a posició d’un total de 21 clubs que es van presentar.

Tal i com va passar a la pista coberta, era el primer cop a la història del club que un equip S-16 femení es classificava per a participar en un Campionat de Catalunya de Clubs a l'aire lliure. L’experiència va tornar a ser molt positiva, donat que van rendir a un nivell molt alt, com ho demostra la següent estadística: 6 marques mínimes pel Campionat de Catalunya i 7 Millors Marques Personals.

• Clàudia Nolla, Carla Girón, Paula Fernández i Carla Borràs, 10s a la categoria Relleus 4 x 100. 55"10, 7 punts i MMP

• Sofia Rubio, Irene Bonet, Ana Fernández i Emma Taggi, 7s a la categoria Relleus 4 x 300. 3'12”50, 10 punts i MMP.

MCC: Mínima de participació a Campionat de Catalunya

MMP: Millor Marca Personal