Esports

Futbol

La desfilada de participants dona el tret de sortida al campionat Internacional IPA de futbol 7 per a policies (Conté galeria fotogràfica)

Ahir a la tarda, al Pla de les Serenes, es va celebrar la desfilada inaugural amb els representants dels 25 equips de cossos policials participants al torneig

Per Berta Ruiz

Imatge de l'acte inaugural, ahir a la tarda, del campionat de futbol 7 per a policies
Imatge de l'acte inaugural, ahir a la tarda, del campionat de futbol 7 per a policies | Berta Ruiz

Ahir a la tarda, al Pla de les Serenes, va tenir lloc l'acte inaugural del campionat Internacional IPA de Futbol 7 per a policies – organitzat per l’Internacional Police Association (IPA) a la província de Tarragona, amb el suport del Departament d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils–. La comitiva de participants va arribar fins a les Escales Reials del Port acompanyats dels timbalers de la Farnaca i dels Nyanyos que van posar l'animació musical. Tot seguit, dos policies uniformats de cadascun dels equips participants van desfilar amb les seves respectives banderes. En aquesta ocasió, al campionat hi participen un total de 25 equips de cossos policials provinents de diferents països europeus com Itàlia, Àustria o Romania, així com d'altres arribats de diferents punts de l'Estat espanyol i de Catalunya.

Servei d'honor a càrrec de la xiqueta cambrilenca, Carlota, imatge de la campanya solidària #Pelsvalents

Un cop feta la desfilada, tots els policies representants es van situar davant de l'escenari situat davant de les Escales Reials. Allí es van dur a terme els parlaments institucionals a càrrec de l'alcalde Oliver Klein, el vicepresident d'IPA Catalunya, Joan Carles Molinero, i el president de l'International Police Association (IPA) a la província de Tarragona, Anton Casas. A l'acte hi van assistir diferents personalitats polítiques i policíaques de la demarcació. Després dels parlaments hi va haver una actuació de dansa a càrrec d'un grup d'alumnes de l'Estudi Giselle. Finalment, l'acte inaugural es va cloure amb el servei d'honor del torneig que va realitzar la xiqueta cambrilenca, Carlota, imatge de la campanya solidària #Pelsvalents. Membres de l'organització li van fer el lliurament d'una samarreta commemorativa del torneig, mentre que un agent de la Policia Foral de Navarra també li va entregar una samarreta de l'Osasuna de Pamplona signada pels jugadors. A més, tots els assistents li van cantar el feliç aniversari, donat que el dimecres va fer els anys. 

Durant l'acte inaugural també es va poder veure una exposició de vehicles policials dels cossos de la Policia Local de Cambrils, els Mossos d’Esquadra, la Policia Portuària de Tarragona, la Guàrdia Civil i la Policia Nacional. 

17a edició del campionat i quarta vegada que es disputa a Cambrils

Aquesta és la 17a edició del campionat i la quarta vegada que es disputa a Cambrils, sent la que més vegades ha acollir el torneig. Els partits es disputaran durant el matí d'avui divendres i durant el matí de demà dissabte, de les 8.30 a les 14 hores al camp municipal de futbol. Avui es disputarà la fase classificatòria i dissabte la fase final. El dissabte a les 21 hores es farà l'acte de cloenda, el lliurament de premis i un sopar per als participants. Durant aquests dies, l'esdeveniment mobilitzarà unes 400 persones entre els esportistes participants i els seus acompanyants.

L’Apunt

Torneig solidari amb la campanya #Pelsvalents

Durant l’esdeveniment es portarà a terme un sorteig solidari de samarretes signades per la selecció espanyola i equips com el Barcelona, el Sevilla, l’Athletic de Bilbao, l’Eibar o l’Osasuna. Les butlletes es poden comprar per un donatiu de 5 euros i tota la recaptació es destinarà al pediàtric Cancer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu. Ahir, durant l'acte inaugural es va muntar una carpa amb marxandatge de la campanya.

Comenta aquest article

Galeries relacionades