Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Presentació

L'Hospitalet de l'Infant acollirà, avui, la presentació del llibre «Solo con su destino. Les memòries d'un supervivent del camp de presoners de l'Hospitalet de l'Infant (1938)»

També es donarà a conèixer al públic una nova llista desconeguda amb noms i cognoms de 750 reclusos que van passar per la vila

Per Redacció

Cartell de la presentació del llibre
Cartell de la presentació del llibre | Cedida
Aquesta tarda, a les 19 hores a la Casa de Cultura Blanca d’Anjou, tindrà lloc la presentació del llibre "Solo con su destino. Les memòries d'un supervivent del camp de presoners de l'Hospitalet de l'Infant (1938)", obra d'Alfons L. Díaz, que ha organitzat la Secció Història i Patrimoni de Foment Cultural de l'Hospitalet de l'Infant, amb la col·laboració de l'Ajuntament. Hi intervindran la Neus Baena, de la revista La Corbella; i l'historiador local Alfons Tejero. A més de presentar aquest llibre, obra d'Alfonso L. Díaz sobre les memòries del seu pare (Ángel Díaz Cuellar), es donarà a conèixer al públic una nova llista desconeguda amb noms i cognoms de 750 reclusos que van passar per la vila. 
 

Comenta aquest article