Handbol

El CH Cambrils tanca la temporada de lliga amb una derrota a la pista del Vic en un partit intranscendent

Tots dos equips arribaven a la darrera jornada de lliga amb els deures fets i amb l'ascens de categoria assolit

Imatge d'arxiu d'un partit del CH Cambrils aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del CH Cambrils aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Handbol

Tercera Catalana - Fase d'ascens

UE Vic 28 - CH Cambrils 25

El sènior masculí del CH Cambrils va tancar la temporada de lliga, aquest passat cap de setmana, a la pista del Vic. Els cambrilencs van caure derrotats per 28 i 25 i s'acomiaden de la Tercera Catalana amb una derrota. L'equip es desplaçava a la pista del segon classificat del grup de la fase d'ascens molt just d'efectius –només vuit jugadors, dos dels quals eren porters– per diferents lesions i per motius laborals. La primera part va ser molt igualada i molt lluitada per part d'ambdós equips i es va acabar amb un empat a 12 gols en el marcador. El segon període també va començar molt igualat fins que el Vic es va poder distanciar en el marcador amb diferències de 6 i 7 gols, mentre que el cansament feia acte de presència a les files cambrilenques. A falta de set minuts del final es va produir una reacció del Cambrils que va anar retallant el desavantatge. Quan faltava un minut, l'equip cambrilenc va disposar d'una pilota per empatar però no ho va aconseguir. A més, dues pèrdues de pilota van propiciar que els locals ho aprofitessin per deixar el marcador final en 28 a 25.
Finalment, l'equip ha quedat quart en la classificació del grup d'ascens i ha assolit l'ascens de categoria. Ara el club haurà de començar a treballar per planificar el retorn de l'equip a la Segona Catalana.