Societat

Educació

L'Escola d'Adults Rosa dels Vents celebra la festa de cloenda del seu 40è aniversari

Durant l’acte es va reconèixer la tasca de l’alumnat que ha participat en programes de voluntariat engegats pel centre educatiu municipal

Per Redacció

L'acte va tenir lloc a la Sala de Concerts de l’Ateneu Juveni i Centre l'Estudi
L'acte va tenir lloc a la Sala de Concerts de l’Ateneu Juveni i Centre l'Estudi | Cedida

L’Escola d’Adults Rosa dels Vents de Cambrils va celebrar el passat 19 de maig la festa de cloenda del programa del seu 40è aniversari, que durant aquest curs ha portat a terme actes al voltant de la història d’aquest centre educatiu municipal com ara exposicions, taules rodones i entrevistes.

La festa, que va tenir lloc a la Sala de Concerts de l’Ateneu Juvenil i Centre L’Estudi, es va iniciar amb lliurament de punts de llibres, diplomes i medalles per a l’alumnat que ha participat en programes voluntaris que ha engegat el centre. A l’acte s’hi va convidar l’actual i antic alumnat i professorat del centre i també hi van participar les regidores d’Educació, Íngrid Duch, i de Joventut, Natalia Pleguezelos, i la tècnica del Departament d’Educació, Hortènsia Grau, que, juntament amb el professorat, van lliurar els diferents guardons.

Els lliuraments són el reconeixement de les tasques de voluntariat que ha desenvolupat l’alumnat de l’Escola aprofitant la diversitat que hi ha al centre. Així doncs, el programa de padrins de lectura ha relacionat alumnes que s’estan alfabetitzant amb alumnat del Graduat en educació secundària i han llegit un llibre de lectura fàcil cedit per la Biblioteca Josep Salceda i Castells de Cambrils. També s’han reconegut les persones voluntàries que han format part dels nous programes Hablamos Let’s talk, que proposaven intercanvis lingüístics entre alumnat que volia millorar la competència oral en castellà o en anglès. Finalment, es van lliurar medalles a l’alumnat de cada grup que destacava en alguna característica (com el més curiós o el més puntual) triats entre els seus companys i companyes.

La segona part de l’acte va ser una actuació musical d’una alumna i una docent de l’escola. A continuació les persones assistents van poder compartir una estona de relació i celebració amb un piscolabis i begudes i, com no podia faltar, un pastís d’aniversari. La vetllada es va arrodonir amb un final de festa musical i amb ball de temes actuals punxats per un alumne de l’Escola d’Adults, Marc Príncep, que és DJ professional.