Esports

Tir olímpic

El Club de Tir Olímpic acull la setena i darrera prova del campionat Interclubs

Per Redacció

Imatge de l'esmorzar popular que es va organitzar a les dependències del club
Imatge de l'esmorzar popular que es va organitzar a les dependències del club | Cedida

Aquest passat diumenge es va disputar la setena i última prova del campionat Interclubs de tir olímpic de la demarcació de Tarragona 2020-2022. En aquesta ocasió, la tirada es va fer a les instal·lacions del Club de Tir Olímpic Cambrils i va reunir un total de 89 tiradors. Aquests, juntament amb els acompanyants, van reunir més de 120 persones que van poder gaudir d'un esmorzar popular.

Per part del club cambrilenc hi van competir un total de 21 esportistes que van obtenir diverses puntuacions que es computaran al final del campionat, tant en la categoria individual com per equips. A destacar el quart, novè i desè lloc de la classificació general aconseguit per Jordi Balañá, Jesús Arribas i Josep Maria López. La resta de tiradors van quedar en el següent ordre: Luis Cortezón, Héctor Vila, Jordi Amorós, Jaume Coll, Pedro Pardo, Francisco Javier Vernet, Joan Ferraté, Josep Escoda, Fernando Collado, Carles Guillemat, Rafel Garcia, Hipólito Centelles, Ampelio Saludes, Ingo Loose, Joaquin Escoda, Marta Callau, Pilar Rosa Rogado i Josefina Roselló.

La propera trobada serà el dia 19 de juny per al lliurament de premis i se celebrarà amb un dinar organitzat pel Club de Tir de Tortosa.

 

Comenta aquest article