Esports

Tennis Taula

El Club Tennis Taula Cambrils és rebut a l'Ajuntament en reconeixement dels seus bons resultats esportius

Per Redacció

Foto de família de la recepció institucional al Club Tennis Taula Cambrils
Foto de família de la recepció institucional al Club Tennis Taula Cambrils | Cedida

El Club Tennis Taula Cambrils Oleastrum va ser rebut, aquest passat dimecres a l'Ajuntament, en reconeixement pels bons resultats esportius aconseguits aquesta temporada. Aquesta recepció va anar a càrrec de l'alcalde Oliver Klein acompanyat de diversos regidors i regidores del consistori.

L’acte, que es va celebrar a la Sala de Plens, va consistir en els parlaments de l’alcalde; de Miguel Ángel González, president del club; d’Isidre Casanovas, pare de dos esportistes del club i jugador actiu, i de Manel Puerto, en representació del grup de jubilats. En acabar la recepció, diversos xiquets i xiquetes del club van fer una exhibició al vestíbul de l’Ajuntament i es van improvisar petits partits de tennis taula.

El club amb més podis al campionat de Catalunya

Enguany el club, que està aconseguint una excel·lent temporada, va ser el que va tenir més podis al Campionat de Catalunya amb dues medalles d’or, tres de plata i dues de bronze. Per aquest maig i juny, el calendari continua amb la competició estatal Top 8 de Burgos, el torneig internacional de Platja d’Aro, o el Top 8 Catalunya de les Borges Blanques. 

El Club Tennis Taula Cambrils Oleastrum té una llarga trajectòria. El 2009, després de 9 anys d’inactivitat, l’entitat esportiva va encetar una nova etapa i va aconseguir una gran projecció de la mà del seu president i entrenador, Miguel Àngel González, que motiva i prepara els jugadors i jugadores per gestionar l’estrès i la concentració que comporta la participació en competicions. 

Àmplia cantera i grup de jubilats

Actualment el club compta amb una cantera d’entre 50 i 60 nens i nenes distribuïts en quatre categories (pre-benjamí, benjamí, aleví i infantil). A més, també compta amb un grup d’onze jubilats que entrenen els matins, reforçant la seva vessant social i lúdica. 

Una de les característiques del club és que integra esportistes de perfils i edats molt diversos, entre els quals hi ha nens i nenes de diferents nacionalitats, persones amb discapacitats físiques o psíquiques, amb autisme, TDH o amb cadira de rodes i tots formen part d’aquesta gran família. Per fomentar aquesta voluntat integradora, a més dels entrenaments i la participació en tornejos, també s’organitzen altres activitats que aporten valor als nens i nenes com les xerrades motivadores del campió paralímpic de tennis taula Jordi Morales. 

Diferents imatges de l'acte de reconeixement al club

 

Comenta aquest article