Esports

Futbol sala

El Mediterrani clou la competició de lliga amb una clara victòria davant el Sícoris

L'equip cambrilenc ha quedat classificat en el cinquè lloc i ha estat l'equip menys golejat de la categoria

Per Redacció

El Mediterrani va derrotar el Sícoris en el partit disputat aquest passat diumenge al matí al Palau Municipal d'Esports
El Mediterrani va derrotar el Sícoris en el partit disputat aquest passat diumenge al matí al Palau Municipal d'Esports | Lluís Rovira i Barenys

Futbol sala                Divisió d'Honor Catalana                   Grup 3

CFS Mediterrani 5 - Sícoris 2


Bon partit dels cambrilencs per cloure la temporada en un partit que cap dels dos equips es jugava res. Els lleidatans semblava que començaven millor el partit i ben aviat van trobar el camí del gol gràcies a una pilota perduda dels locals. Tot i això el Mediterrani, amb paciència, va començar a arribar amb perill a la porteria contrària i el gol s'olorava tal i així va ser com, després d'una excel·lent jugada de Gerard Marquès, Gerard Beas posava el 2-1 que avançava l'equip de casa.
Amb aquest resultat es va arribar al descans. A la represa el partit va seguir amb la mateixa tònica, i als pocs minuts Gerard Beas feia un gol espectacular que entrava per l'escaire de la porteria visitant. El Sícoris aconseguia posar el 4-2 al cap d'un minut, però Jordi Llorens en un gran estat de forma tornava a posar distància de nou, provocant l'atac de 5 del Sícoris com a últim recurs. A partir d'aquí, el temps anava passant i els lleidatans arriscaven i com a conseqüència van perdre una pilota que Ángel Bolívar aprofitava per fer un bonic gol de camp a camp.
Amb aquest resultat el Mediterrani acaba la temporada 2021/22 com equip menys golejat de la categoria i 5è a la classificació, empatat a punts amb el 4rt i a tan sols un punt del tercer, el Sicoris.

Ara el Mediterrani està centrat en la Copa Tarragona de futbol sala i aquest dissabte 21 de maig, al Palau Municipal d'Esports cambrilenc, es jugaran les semifinals en les que el Mediterrani s'enfrontarà al Roquetes, a les 18 h, i en l'altra semifinal, que es jugarà a les 20 h, s'enfrontaran el Vinyols i el Torredembarra. La final es jugarà l'endemà diumenge al pavelló de Vinyols.

Comenta aquest article