Esports

Atletisme

Participacions destacades dels atletes del Club Atletisme Cambrils a les proves d'aquest cap de setmana

Es van disputar tres competicions: el Campionat d'Europa Màster de 10km a Itàlia; el Control Absolut Antonio Amorós a Santa Coloma de Gramanet, i el Campionat Territorial a l'Estadi d'Atletisme de Camp Clar

Per Pere Ferrando

L'atleta del Club Atletisme Cambrils, Andrea Taggi
L'atleta del Club Atletisme Cambrils, Andrea Taggi | Cedida

El passat divendres per la tarda es va disputar el Campionat d‘Europa Màster de 10 Km. Ruta al Parc Sandro Pertini de la ciutat italiana de Grosseto. El Club Atletisme Cambrils va estar representat per l’Andrea Taggi a la categoria M-50, atleta nascut a Itàlia i que conserva aquesta nacionalitat. La cursa consistia en dos tombs en un circuit de 5 km. Al voltant de 400 atletes de totes les categories es van aplegar a una única sortida. L'Andrea va començar la cursa a bon ritme, buscant posicions capdavanteres. La organització va tenir problemes logístics amb els avituallaments, als que va dotar de poca aigua, fet que es va agreujar amb l’alta temperatura ambient que hi havia en el moment de la competició. Aquesta incidència va provocar que el ritme de cursa dels atletes es ressentís. Tot i així, l’Andrea va acabar la cursa en una magnífica 12a posició amb un temps de 36'21, el que significa un nou Rècord de Cambrils, tant de la seva categoria com absolut.

Maria Taggi, rècord de Cambrils al Control Absolut Antonio Amorós

Dissabte passat per la tarda va ser el torn del 1r Control Absolut Antonio Amorós a l’estadi d’atletisme de Santa Coloma de Gramenet, on el Club Atletisme Cambrils va estar representat per la Maria Taggi que va disputar el 1.500 m.ll. Des de bon començament la Maria es va posar al capdavant de la prova. Marcant un ritme que la portés a millorar la seva marca personal. El seu esforç va tenir l’èxit desitjat, creuant la meta amb un temps de 4'41"12 que suposava un nou Rècord de Cambrils, tant de la seva categoria com absolut.

3a Jornada del Campionat Territorial en categories d'iniciació

Aquell mateix dissabte també es va disputar la 3a. Jornada del Campionat Territorial en categories d’iniciació a l’Estadi d’Atletisme de Camp Clar. Els i les atletes del Club Atletisme Cambrils, un total de 21, van tornar a rendir a un excel·lent nivell, guanyant 8 medalles : 2 d’or, 1 d'argent i 5 de bronze. Repassem els resultats:

Categoria S-16

Categoria S-14

Categoria S-12

Les posicions de finalista van ser les següents:

Categoria S-16

Categoria S-14

Categoria S-12

RC: Rècord de Cambrils

MCC: Mínima Campionat de Catalunya

MMP: Millor Marca Personal

 

Comenta aquest article