Esports

Tennis taula

Tres medalles d'or, una de plata i una de bronze per als palistes del CTT Cambrils a les Olimpíades Escolars

El Club Tennis Taula Cambrils i l'escola Marinada han participat a les Olimpíades Escolars organitzades pel Consell Esportiu del Baix Camp

Per Redacció

Els jugadors cambrilencs amb les seves medalles
Els jugadors cambrilencs amb les seves medalles | Cedida

El Club Tennis Taula Cambrils ha participat a les Olimpíades Escolars organitzades pel Consell Esportiu del Baix Camp. En aquesta ocasió, la participació va correspondre a l'escola Marinada que, juntament amb el club, van presentar un total de 8 esportistes. A les instal·lacions del Reus Deportiu, els cambrilencs van competir en les categories aleví masculí i aleví femení, amb una destacada tercera posició per a Pau Ferré i un primer lloc per a Renata Shypsha. En la categoria benjamí masculí, medalla d'or per a Rafa Martínez i, en benjamí femení, medalla d'or per a Oumnia Elmoumouch i plata per a Aina Casanovas, representant del CTT Cambrils. A mencionar també el bon joc ofert per la palista Lucía Broto que va obtenir un quart lloc en la categoria benjamí femení. Uns excel·lents resultats per a la base del CTT Cambrils, un any més, a la competició escolar.

Sessions amb alumnes de P5 de l'escola Marinada

D'altra banda, el CTT Cambrils està realitzant sessions d'entrenament amb la canalla de P4 de l'escola Marinada per ampliar la seva base amb xiquets a partir dels 5 anys.

Sessions amb els alumnes de P5 de l'escola Marinada

 

Comenta aquest article