Societat

Celebració

El grup cambrilenc «Collita del 52» reviu les anteriors edicions de la festa

El passat 12 de maig es va fer una projecció de vídeos amb imatges de les anteriors celebracions, al Centre Cultural

Per Redacció

Josep M. Panicello, coordinador del grup, en un moment de l'acte de presentació del vídeo de la Collita del 52
Josep M. Panicello, coordinador del grup, en un moment de l'acte de presentació del vídeo de la Collita del 52 | Cedida

Un nodrit grup de coetanis i coetànies nascuts l’any 1952 van assistir a la projecció de vídeos que mostraven el resum de les edicions anteriors de la festa. Es tracta d'una festa que cada 5 anys han vingut organitzant des de l’any 2002 quan van complir els 50 anys. L’acte va tenir lloc al Centre Cultural, el passat 12 de maig, i va comptar amb l’assistència de l'alcalde Oliver Klein i els regidors David Chatelain i Joan M. Artigau. Abans de començar la projecció el coordinador del grup, Josep M. Panicello, va dirigir unes paraules de presentació als assistents i d’agraïment a les autoritats presents en l’acte, pel que suposava de suport  institucional a les activitats del grup.

També va recordar que enguany fa 20 anys que es va començar a celebrar aquesta festa i que el grup ha seguit creixent, implicant-se en totes les activitats programades. Va comentar que en les edicions dels anys 2002, 2012 i 2017 el format va ser diferent del d’enguany. La festa es concentrava en un sol dia cap el mes d’octubre, però que enguany s’ha volgut donar un  enfocament  nou, organitzant-ne pràcticament dues cada mes, a part d’insercions de diferents seccions que es publiquen cada setmana a les xarxes socials com: “Imatges per al record”, “Tal com érem i tal com som”, salutacions en vídeo dels membres del grup, butlletins informatius, reportatges dels actes, reculls de premsa, divertits videoclips, etc.

Noves activitats programades per enguany

Panicello també va desvetllar alguns nous projectes amb els que s'està treballant i va comentar que la festa principal tindrà lloc el  9 d’octubre d’enguany. Així mateix va exposar que totes aquestes activitats, a part de celebrar els aniversaris, tenien com a objectiu principal enfortir els llaços d’amistat entre persones i més tenint en compte que alguns dels actes són oberts a tota la població.
L’alcalde Oliver Klein va prendre la paraula per felicitar al grup, tot  manifestant el suport del govern municipal a aquestes iniciatives i agraïa que s'hagués anat a l’alcaldia a presentar el programa. També es trobava fascinat pel que es podria fer el 9 d’octubre quan amb el poc temps que ha passat fins ara s’havien fet tantes coses. Finalment, va animar a seguir treballant des d’aquesta vessant. L’acte va acabar amb un aperitiu a la terrassa del Centre Cultural.

L'acte es va cloure amb un aperitiu a la terrassa del Centre Cultural / Foto: cedida

 

Comenta aquest article