Esports

Vela

Ricard Castellví, campió d'Espanya sub21 d'Ilca 7 i medalla de bronze en la classificació general

Per altra banda, el regatista Joan Domingo es classifica per a l'Europeu d'Optimist i se situa cinquè al rànquing espanyol

Per Redacció

Ricard Castellví s’ha proclamat campió d’Espanya sub21 d’Ilca 7 i s’ha fet amb el bronze en la general
Ricard Castellví s’ha proclamat campió d’Espanya sub21 d’Ilca 7 i s’ha fet amb el bronze en la general | Cedida

Els regatistes del Club Nàutic Cambrils han signat un cap de setmana de rècord afegint noves victòries al seu palmarès. Ricard Castellví s’ha proclamat campió d’Espanya sub21 d’Ilca 7 i s’ha fet amb el bronze en la general. Castellví ha estat imparable durant les quatre jornades i les vuit proves disputades dins el Campeonato de España de ILCA 7 celebrat al Puerto Deportivo Juan Montiel d’Águilas aquest cap de setmana. El regatista arribava líder a la última jornada, que començava amb vent de sud-est que, oscil·lant entre els 7-8 nusos d'intensitat i permetia donar sortida puntual a les 12h. El vent, però, queia i fins les 14:30h no tornava a agafar intensitat permetent començar una nova prova fent que el campionat es tanqués amb 8 mànigues disputades. El balear Pep Caçador ha estat el campió a la general, seguit de Carlos Roselló, del CN Ibiza.

Joan Domingo es classifica per a l'Europeu d'Optimist

Per altra banda, Joan Domingo confirma el seu bon moment després del seu pas per la Copa d'Espanya de Optimist al Real Club Náutico de Tenerife on s’ha posicionat cinquè al rànquing espanyol de la categoria. Domingo es classifica així per l’Europeu d’Optimist que es disputarà a Dinamarca del 30 de juliol al 6 d’agost i on serà l’únic català dins la selecció espanyola que participarà a aquesta regata internacional. La Copa d'Espanya celebrada aquest cap de setmana ha reunit a 150 regatistes procedents de nou comunitats autònomes. Joan Domingo quedava 18èa la general. També hi van prendre part els regatistes del Club Nàutic Cambrils Joan Fargas, Àlvar Vila, Miguel Garcia, Cristina Guillén i Iker Múgica, acompanyats pel seu entrenador, Leandre Garcia. Tots ells van fer un molt bon paper.

Finalment, Món Cañellas i Alberto Guillén s’han endut l’or de la Barcelona Spring Regatta de J70 serie 3, a més de guanyar el global amb l’embarcació Bodega Can Marlès. Els dos regatistes del Club Nàutic Cambrils formaven part de la tripulació que ha aconseguit el liderat de dues de les tres sèries.

A dalt, Món Cañellas i Alberto Guillén es van endur l’or de la Barcelona Spring Regatta de J70 serie 3; a sota, l'equip Optimist del CN Cambrils

 

Comenta aquest article