Societat

Solidaritat

El cambrilenc Arnau Pintó organitzarà un congrés benèfic virtual per lluitar contra el càncer infantil

Serà els dies 18 i 19 de juny i tindrà com objectiu informar sobre la tecnologia BlockChain

Per Jason Wells

Arnau Pintó amb el seu soci Arnau Mañas
Arnau Pintó amb el seu soci Arnau Mañas | Cedida

El morellenc Arnau Mañas i el cambrilenc Arnau Pintó, organitzaran un congrés benèfic per lluitar contra el càncer infantil en col·laboració amb l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. El congrés, anomenat NostraCongres, se celebrarà els dies 18 i 19 de juny, i informarà sobre una nova tecnologia que està canviant el món anomenada 'Blockchain'. L'acte, que serà online, es podrà seguir a través de plataformes d'streaming com YouTube i Twitch, i es compondrà de diverses conferències que explicaran tot allò relacionat amb el món de les cryptomonedes, projectes de NFT's, trading, entre altres.

La iniciativa, segons comenta Arnau, sorgeix a través del seu increment de seguidors en la xarxa social Twitter i per la seva implicació en aquests tipus d'actes benèfics. «Quan vaig arribar als 10.000 seguidors en Twitter, vaig pensar en organitzar un acte que aportés 'valor real' a la societat, es per això que em vaig posar en contacte amb l'Hospital Sant Joan de Déu per comentar-li la meva iniciativa i des del primer moment, els va semblar una magnífica idea».

60 ponents relacionats amb el món de la criptomoneda

L'objectiu, a més, és col·laborar amb l'aprenentatge gratuït d'aquest nou món de la Blockchain i les Cryptomonedes que cada cop està més present a la nostra societat, és per això que l'acte, a més de tenir caràcter benèfic, tindrà funció pedagògica amb grans empreses del sector. «Comptarem amb més de 60 ponents molt reconeguts del 'mon crypto' perquè la gent pugui aprendre tot allò relacionat amb aquest món digital. Esperem també comptar amb la presència d'una gran entitat com serà la del RCDE Espanyol, que ens confirmarà durant aquests dies si finalment participarà», explica.

Tot i que les conferències es duguin a terme al juny, la gent ja pot col·laborar amb la causa. La previsió inicial de recaptació, segons ens explica l'Arnau, era de 10.000 euros, però Mani Thawani, empresari i expert en cryptomonedes, ja va fer una donació d'aquella quantia, pel que s'espera doblar la previsió inicial. «Ens vam marcar una xifra de 10.000 euros, però en el moment d'anunciar per xarxes la nostra iniciativa, Mani Thawani ens va fer una donació d'aquella quantitat. Actualment hem recaptat 12.000 euros i tenim la previsió d'arribar als 20.000 euros».

Per a més informació podeu consultar el següent enllaç: NostraCongres

Cartell del congrés benèfic

 

Comenta aquest article