Esports

Hoquei femení

L'HC Palau es proclama guanyador del Campionat de Catalunya Fem-17 celebrat a Cambrils

Les finals es van disputar al Palau Municipal d'Esports on, a més, l'Igualada HCP es va proclamar guanyador de la Copa Catalana

Per Redacció

El Palau i el Voltregà es van disputar la final del Campionat de Catalunya Fem 17
El Palau i el Voltregà es van disputar la final del Campionat de Catalunya Fem 17 | Lluís Rovira i Barenys

Gran ambient a Cambrils aquest cap de setmana amb els Campionats de Catalunya Fem17 i la Copa Catalana Fem17 al Palau Municipal d'Esports. Ahir es van disputar les finals d'aquests campionats, on el gran nivell de les jugadores no va defraudar als assistents i on vam viure autèntics "partidaços".

Pel que fa al Campionat de Catalunya sub 17, la gran final es va disputar a les 18:30 hores i va enfrontar al HC Palau Plegamans contra el Club Patí Voltregà. Un xoc trepidant, disputat i igualat que va acabar amb empat al final del temps reglamentar i que es va haver de decidir per faltes directes, on el Hoquei Club Palau es va imposar per 2-1. Abans ja s'havien conegut el 3r i 4rt lloc, on el Club Hoquei Mataró va guanyar per 2-1 al Girona CH. Altres resultats van ser el vuitè lloc pel CH Caldes Recam Làser; setè lloc pel Cerdanyola CH; sisè lloc pel PHC Sant Cugat, i cinquè lloc pel Martinelia Club Patí Manlleu.

La Copa Catalana, que va disputar les semifinals dissabte a la tarda, va disputar la gran final el mateix diumenge entre l'Igualada Femení HCP i el Vila-sana. Una copa que es van emportar les igualadines per un contundent 5-1. 

Amb aquests resultats es posa fí a la primera de les dues setmanes d'hoquei femení a Cambrils, que recordem rebrà aquest dissabte 21 de maig la Copa de Seleccions de Catalunya Fem13. Des de l'organització es mostren molt satisfets per com s'ha anat desenvolupant el transcurs dels campionats, que sense l'ajuda dels voluntaris haguès estat impossible.

Un moment de la final entre el Voltregà i el Palau / Foto: Lluís Rovira i Barenys

 

Comenta aquest article