Els germans Pol i Marc Benito, artífexs de la remuntada del Cambrils Unió davant del Tortosa

El Cambrils Unió es va imposar per 3 a 1 després de remuntar, a la segona part, un 0 a 1 advers

Un moment del partit entre el Cambrils Unió i el Tortosa
Un moment del partit entre el Cambrils Unió i el Tortosa | Juan Antonio Dorado

Futbol - Segona Catalana (Ascens 8)

Cambrils Unió 3 - Tortosa 1

Gols: 0-1 m. 34; 1-1 m. 58 Miki; 2-1 m. 78 Miki; 3-1 m. 90 Marc Benito
Targetes: grogues a Rubio i Deivid
Alineació: Ramon, Ian Coit, Domínguez (Palau m.46), Roger Cunyat, Menacho, Rubio, Miki (Deivid m. 83), Pol Benito, Agüero (Roger Carrió m.46), Pau Prados (Marc Benito m.46), i Lladó (Ikaro m.54).

El setè partit de la fase d'ascens va deparar un gran partit i dels que fan afició al camp municipal de futbol de Cambrils, amb una graderia plena de gom a gom. Els dos equips es jugaven molt en aquesta fase d'ascens: el Cambrils que defensava la segona plaça del grup i el premi de l'ascens, mentre que el Tortosa també es jugava no quedar despenjat de la lluita per les dues primeres places.
Les dues parts van ser completament diferents. La primera va estar dominada pel Tortosa que portava una marxa més, practicant un joc molt ràpid; molt ben posicionat sobre el terreny de joc i amb la seva línia defensiva plantada al mig del camp, cosa que complicava molt la sortida del Cambrils Unió i que creés jugades interessants. No obstant, la primera ocasió la va tenir el Cambrils mitjançant Miki, en el minut 7. La pressió del Tortosa va donar el seus fruits en el minut 34, en una jugada de falta d'entesa entre un defensa i el porter local que va aprofitar el Tortosa per marcar el 0 a 1 amb un xut ras i sense angle.
En la segona part, canvi total de decoració. L'entrenador Benito va fer quatre canvis en els primers minuts i va canviar la tònica del joc. Entre això i el desgast dels jugadors del Tortosa, el Cambrils es va fer l'amo del joc i de les ocasions. El Cambrils va fer tres gols i va crear ocasions molt clares per augmentar el resultat. Remarcar l'esforç i el sacrifici de tot l'equip, però cal destacar els germans Benito: Pol va fer l'assistència de dos gols i va tenir dues ocasions claríssimes; Marc va fer l'últim gol i també va tenir una ocasió clara. A més va crear molt de perill amb les seves incursions.

Els entrenadors locals Benito i Sánchez Barroso estaven exultants al finalitzar el partit: "hem fet un pas de gegant de cara a l'ascens i en el partit ens ha sortit el guió previst. Sabíem que el Tortosa venia a per totes i havíem de deixar que es desgastés durant la primera part i procurar no encaixar gols. Només hem de felicitar a tot l'equip pel gran esforç fet i per regalar-nos una segona part per emmarcar".

Diferents imatges del partit entre el Cambrils Unió i el Tortosa (Fotos: Juan Antonio Dorado)